Зубченко Юрій Михайлович

Лікар вищої категорії
Веде амбулаторний прийом пацієнтів із патологією уро-генітального тракту. Досвід роботи понад 35 років. Спеціалізується на лікуванні захворювань сечостатевої системи, сечокам'яної хвороби, циститів, нетриманні сечі, аденоми передміхурової залози, прастотитів, інфекції, що передаються статевим шляхом, статеві дисфункції.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Руслан
21 грудня '19р.
Не так давно був на прийомі у Юрія Михайловича. Дуже задоволений ним як лікарем. Дуже уважно зібрав анамнез та обстежив. Як виявилося у мене сечокам'яна хвороба. Сподобалося ще й те, що він не запропонував мені одразу лягати під ніж, як це зазвичай роблять більшість хірургів, а намагається вирішити мою проблему консервативним шляхом. Рекомендую!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• Закінчив Харківський медичний інститут (1982 рік)

Лікар-уролог займається лікуванням захворювань

• Цистит (запалення сечового міхура)
  • Нетримання сечі
  • Пієлонефрит (запальне захворювання нирок)
  • Мочекам'яна хвороба
  • Простатит (запалення та/або застій у передміхуровій залозі)
  • Аденома простати (доброякісне збільшення передміхурової залози)
  • Варикоцеле (розширення вен яєчка та насіннєвого канатика; одна з найчастіших причин чоловічої безплідності)

Лікар-уролог надає послуги

• проведення малоінвазивних хірургічних втручань, таких як лапароскопічна нефректомія та трансуретральна резекція простати.
  • ультразвукові та ендоскопічні дослідження