Туз Артур Олександрович
Хірург
Викликати додому
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Марія
15 червеня '24р.
Врач все доступно объяснил и ответил на мои вопросы. Я осталась довольна визитом
Ганна
24 травня '24р.
Я мала нагоду звернутися за консультацією до лікаря-хірурга Туз Артура Олександровича, і хочу висловити свою вдячність за надану допомогу. Від самого початку прийому Артур Олександрович вразив мене своїм професіоналізмом і увагою до деталей. Він ретельно вислухав мої скарги, провів детальний огляд і призначив необхідні обстеження. Під час консультації Артур Олександрович проявив себе як досвідчений і компетентний фахівець. Він доступно пояснив мені діагноз, можливі варіанти лікування та їхні переваги і ризики. Це допомогло мені зрозуміти ситуацію і прийняти обґрунтоване рішення щодо подальших дій. Завдяки професіоналізму і увазі Артура Олександровича я отримала необхідну інформацію і впевненість у своїх подальших кроках. Рекомендую Туз Артура Олександровича як висококваліфікованого хірурга, який дійсно піклується про своїх пацієнтів.
Катерина
22 травня '24р.
Мне очень понравился прием. Я осталась довольна врачом. В будущем мне нужно будет еще проходить обследование и я надеюсь, что смогу попасть именно к этому врачу.
Анатолій
01 травня '24р.
Мені дуже сподобався прийом, окремо хочу відзначити відношення лікаря до пацієнтів, все дуже детально пояснив мені, надав рекомендації, я задоволений. Дякую!
Світлана
19 квітня '24р.
Компетентний, хороший, спокійний лікар. Моє запитання, яке мене турбувала, лікар все пояснив, я знаю тепер що мені далі робити. Огляд лікар провів ретельно, дуже делікатно, рекомендував додаткові обстеження. Я задоволена, все пройшло спокійно, комфортно
- Одеський національний медичний університет (2000)
- Спеціаліст
Хірург надає послуги
- Консультація та діагностика: Первинний огляд і діагностування захворювань, які потребують хірургічного втручання.
- Малохірургічні втручання: Наприклад, видалення вусів, бородавок, дрібних пухлин, сторонніх тіл.
- Перев'язки та обробка ран: лікування ран, накладення і зняття швів.
- Консультація перед оперативним втручанням: Підготовка пацієнтів до планових хірургічних операцій, рекомендації щодо необхідних аналізів та обстежень.
- Післяопераційне спостереження: контроль стану пацієнта після операції, догляд за післяопераційними ранами.
- Пункції і дренажі: Виконання пункцій і встановлення дренажів для видалення рідини з тіла.
- Надання невідкладної хірургічної допомоги: За необхідності надання першої допомоги в разі травм та інших невідкладних станів.
Хірург займається лікуванням захворювань
- Пупкова грижа
- Стегнова грижа
- Пахова грижа
- Варикоз
- Невус (Родимка, родима пляма)
- Вірус папіломи людини (ВПЛ)
Схожі спеціалісти:
Пластичний реконструктивний хірург