Пелех Марина Олегівна

Ендоскопіст
лікар вищої категорії
Лікар спеціалізується на ендоскопічну діагностику патологій шлунково-кишкового тракту. Досконало володіє навичками ендоскопічної діагностики, має величезний досвід роботи в даній області. Також володіє методами радикальної терапії захворювань органів травлення.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

17 березеня '20р.
Відмінний фахівець! Одного разу довелося потрапити у дбайливі руки Марини Олегівни. обстеження пройшло на найвищому рівні, та майже без дискомфорту, це в свою чергу говорить про її високу кваліфікацію та вміння. Щиро вдячний за все!
03 лютого '20р.
Чудовий лікар-ендоскопіст. Завдяки її точній діагностиці, мені змогли підтвердити виразку 12-персної кишки. Процедура не зовсім приємна, але завдяки їй, мені призначили правильне лікування. Щиро вдячний лікарю за професіоналізм!
Сербокрыл Валентина
30 листопада '24р.
Спасибо большое Марине Олеговне за хорошее проведение колоноскопии.Это была моя первая в моей жизни колоноскопия,на которую я долго не могла решиться, но решилась и благодаря высокому профессионализму Марины Олеговны и её команде анастезиологов (фамилии анастезиологов к сожалению не помню)обследование прошло комфортно,безполезнено..,живот сильно не болел,сама добралась домой на тролейбусе,от наркоза отошла хорошо. Делала обследование в клинике Джи еймси на правом берегу в Миноре. Всё понравилось. У меня Марина Олеговна обнаружила при обследовании полип и сразу его удалила,всё хорошо. Спасибо большое Марине Олеговны, доктор любит свою работу, это видно.Долгих лет жизни Марине Олеговне,чтобы своими ручками ещё долго помогала нам больным.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)