Палінська Вікторія Ігорівна
Лікар другої категорії
Викликати додому
Палінська Вікторія Ігорівна спеціалізується на лікуванні розсіяного склерозу, м'язової дистрофії, черепно-мозкових і травм спинного мозку. Лікує інсульти і постінсультні стану, хронічні порушення кровотоку, хвороба Альцгеймера, ревматизм, ревматоїдний артрит, системний червоний вовчак. Доктор також надає послуги з лікування хронічного бронхіту, альвеолита, гастриту, ентеро-коліту, гломерулонефриту, пієлонефриту, цукрового діабету, зоба, міоми матки, безпліддя. Веде дітей з ДЦП, аутизмом, епілепсією. Є автором багатьох наукових робіт, в тому числі патентів і авторських прав.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лікар працює в клініках:
Михаил
13 травня '19р.
Лікувався в Вікторії Ігорівни з реактивним артритом за методом її батька- вилікували. Суглоби прийшли в норму, а були збільшені в 3 рази. Зараз навіть немає болей.
16 квітня '19р.
Боже, дай Бог здоров'я Виктории Игоревне - врачи не могли определиться с моими анализами- она все сделала и "привела в норму"!
Тетяна
28 лютого '19р.
В мого сина постійні судоми. Ніхто не міг поставити діагноз. Вікторія Ігорівна допомгла правильно визначити діагноз та вилікувати мого сина.
Мама
26 січня '19р.
В моєї дочки рідкісна форма атаксії і лише вона пояснила як поводитися з цим захворюванням і контролювати його прогресування. Почнемо лікування обов'язково.
Пациент
17 грудня '18р.
Нарешті розібралися з моїм діагнозом. Вдячна Лікувальному центру "Вікторія", Вікторія Ігорівна - це щось неймовірне.
А
10 вересня '18р.
Полікували мого чоловіка від розсіяного склерозу, а я, нарешті завагітніла. Вдячна Вікторії Ігорівні.
Дмитрий
28 травня '16р.
Классный специалист. Четко выполняет свои обязанности.
- Консультація невролога
- Діагностика епілепсії
- Лікування вегетосудинної дистонії
- Лікування остеохондрозу
- 2009 г. - Львівського національного медичного університету ім. Д.Галицького;
- 2012 г. - інтернатура на базі Київського національного університету ім. О.О.Богомольця (спеціальність - нейрохірургія);
- 2014 г. - клінічна ординатура на базі Державної установи "Інститут нейрохірургії", Національної Академії Медичних Наук України.
Курси підвищення кваліфікації
- 2011 року - курси підвищень кваліфікації в видно, Австрія;
- 2014 г. - курси підвищень кваліфікації в Лондоні, Великобританія;
- 2015 м - курси підвищень кваліфікації в Києві, Україна;
- 2015 р - спеціалізація з неврології;
- 2017 р - World Federation of Neurosurgery в Тюбінгені, Німеччина.
Участь в асоціаціях
- Глава Української асоціації регенеративної медицини;
- Глава асоціації неврологів України. Асоціація орфанних захворювань
Лікар невролог займається лікуванням захворювань
- розсіяний склероз,
- головний біль,
- мігрень,
- ДЕП,
- інсульт,
- стан після перенесеного інсульту.
Лікар нейрохірург займається лікуванням захворювань
- грижі міжхребцевого диску,
- ЧМТ,
- Інсульт,
- постінсультні стани,
- пухлини хребта,
- пухлини головного і спинного мозку.
Лікар дитячий нейрохірург займається лікуванням захворювань
- вади розвитку ЦНС,
- гідроцефалія,
- пухлини головного і спинного мозку,
- кісти,
- епілепсія,