Центр вилікуваних захворювань в Києві

Пн — Пт: 10:00-18:00 Сб: 10:00-18:00 Н: 10:00-18:00
  • Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки

Центр вилікуваних захворювань- засновано 1994р. Займаєтьсь лікуванням таких складних захворювань як розсіяний склероз, епілепсія, ДЦП,БАС, ДЕП, відновлення паралічів, плегій, парезів.

Корекцією артеріального тиску, лікування неврозів, неврастеній, стресів, порушення сну.

• Ціни на послуги
  • Відгуки

Центр вилікуваних захворювань в Києві, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Консультація невролога 3 000
  • Онлайн консультація невролога 3 000

Відгуки та оцінки клініки

Немає відгуків та оцінок клініки
Відмітка "10" – найвища оцінка
Зверніть увагу на інші клініки:
Відвідування дитячого стоматолога у дітей майже завжди викликає стрес, і фахівці стоматології Mom's прекрасно про це знають. Тому кожен дитячий лікар нашої клініки не тільки фахівець високого класу в своїй області, але ще й психолог. Саме таке поєднання в більшості випадків робить лікування комфортним для маленьких пацієнтів. Дитяча стоматологія Mom’s — це мережа клінік в Києві, що надає якісні стоматологічні послуги дітям з 2014 року. Зручні локації в місті Київ.
Пн — Пт: 09:00-19:00 Сб: 09:00-19:00 Н: 09:00-19:00
6,7
Medico - це сучасно обладнана київська медична клініка в Україні. У нашій клініці працюють лікарі багатьох спеціальностей. Більшість із них отримали досвід роботи як у київських, так і в закордонних медичних закладах, тому вони добре знайомі з тим, як працює охорона здоров'я в багатьох країнах, і тому розуміють потреби всіх пацієнтів. Медіко дбає про комфорт своїх пацієнтів і прагне надавати медичні послуги на максимально можливому рівні.
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00 Н: 08:00-20:00
Діагностика та лікування психологічних та неврологічних станів
Пн — Пт: 09:00-19:00 Сб: 09:00-19:00 Н: 09:00-19:00
Київ вул. Хорива 3а, оф. 314, 3 поверх м.Либідська16 4 м.Звіринецька23 4 м.Печерська21 6
6,7
Кабінет сімейного лікаря –це лікувально-профілактичний заклад, що надає комплекс послуг з профілактики, діагностики та лікування захворювань дітей з народження та дорослих. Прийом онлайн та офлайн.
Вт: 15:30-18:15 Ср: 12:00-15:30 Чт: 15:30-18:15 Пт: 12:00-15:30 Сб: 14:00-16:45