Кравцов Сергій Олегович

Хірург
Хірург спеціалізується на проведенні хірургічних втручань на органах шлунково-кишкового тракту, заочеревинного простору та молочних залозах. Виконує термінові операції за гострих патологій. Володіє інвазивними та малоінвазивними методами проведення процедур.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Дима
02 серпня '16р.
Благодаря проведенному лечению болезнь отступила. Очень хороший врач, рекомендую.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1983 г. - Одеський національний медичний інститут ім. М.І. Пирогова. М.І. Пирогова.

Лікар-хірург займається лікуванням захворювань

• Ускладнені та неускладнені грижі передньої черевної стінки будь-яких розмірів, локалізації та рівня складності;
  • Ускладнена (перфорація, кровотеча, стеноз) і неускладнена виразкова хвороба шлунка і 12-палої кишки;
  • Ускладнена (холецистит, холедохолітіаз) і неускладнена жовчнокам'яна хвороба;
  • Доброякісні новоутворення м'яких тканин;
  • Доброякісні новоутворення шлунково-кишкового тракту, черевної порожнини;
  • Злоякісні новоутворення органів черевної порожнини за наявності екстрених показань;
  • Травми і поранення органів черевної порожнини, грудної клітки;
  • Гострий і хронічний апендицит, ускладнення апендициту (апендикулярний інфільтрат, перитоніт);
  • Дивертикулярна хвороба товстої кишки та її ускладнення;
  • Гострий панкреатит;
  • Кишкова непрохідність;
  • Перитоніт і абсцеси черевної порожнини різної етіології;
  • Порушення мезентеріального кровообігу;
  • Спайкова хвороба черевної порожнини.