Чеха Катерина Василівна
Невролог, ботулінотерапевт
Лікар другої категорії
Асистент кафедри нервових хвороб і нейрохірургії ФПО ДЗ «Дніпропетровська Медична Академія» МОЗ України
Спеціалізація: загальний прийом; судинні захворювання нервової системи; головний біль; мігрень; біль у спині; демієлінізуючі, дегенеративні захворювання нервової системи, наслідки і стійкі залишкові явища черепно-мозкової травми; ботулінотерапія. Співавтор 12 наукових публікацій, в тому числі англомовних, опублікованих в журналах Scopus, Web of Science
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
07.04.2017
04 березеня '20р.
Дуже приємне спілкування і ставлення до мене, душевно так все, чудово. Я була, чесно кажучи, в захваті. Гарно все розповіла, дала рекомендації. Справжній лікар! Прийомом більш ніж задоволена. Побільше б таких фахівців! Рекомендую!
Анжелика
28 лютого '20р.
Лікар: уважна, все перевірила, пропальпувала, порозпитувала, пояснила причини і призначила лікування. Нікуди не поспішала, пояснювала повторно, якщо щось було не зрозуміло. Неодмінно прийду ще! Рекомендую цього чудового лікаря!
- 2007 р. — Закінчила Волгоградський медичний університет з відзнакою, «Лікувальна справа».
- 2009 р. — Інтернатура по спеціальності "неврологія" на базі Дніпропетровської Медичної Академії.
Курси підвищення кваліфікації
- 2019 р. — Лікування асиметрії, деформації, мимовільних рухів в ділянці обличчя у пацієнтів неврологічного профілю за допомогою ботулотоксину А.
- 2019 р. — "Застосування ботулінічного токсина А в естетичній медицині".
- 2020 р. — "Корекція спастичних порушень за допомогою Ботулотоксина А".
Участь в асоціаціях
- Член Українського товариства неврологів, наркологів та психіатрів.
- Асоційований член Європейського Товариства Неврологів (EAN).
- Міжнародного товариства головного болю (IHS).
Схожі спеціалісти:
Ангіоневролог