Сторінка 2. Діагностичні центри Києва у Святошинському районі

Анастасія
Мій проффесор був приємно здивований рівнем лікаря Ірини Вікторівни та точністю, тепер весь офіс та моя сім"я ходить тілько до неї.
Ірина
Хочу висловити щиру подяку Кравчук Оксані Миколаївні! Це надзвичайно кваліфікована, уважна та чуйна лікар.Її доброзичливе ставлення та підтримка була для мене дуже важлива.Я безмежно вдячна Оксані Миколаївні за її майстерність, турботу та людяність. Рекомендую як висококласного фахівця та чудову людину!
Чудова й уважна лікарка, дуже ретельна, вдумлива і зважена у висновках. Мені імпонує її ерудиція та інтелігентність. Коли показала результати узд своєму лікарю, то почула високу оцінку професіоналізму узистки. Буду й далі тут спостерігатися.
Гаврилюк Людмила Василівна
Ігнатов Семен Володимирович
Веремій Ірина Вікторівна
Київ вул.Чистяківська, 2А, каб.5
м.Святошин9 8 м.Нивки10 10
Терапевт, УЗД-фахівець Вапнічна Ірина Вікторівна - лікар вищої категорії з великим досвідом роботи в сфері діагностики, лікування захворювань внутрішніх органів, суглобів, м'яких тканин.
  • УЗД черевної порожнини (печінка, селезінка, жовчний міхур, підшлункова залоза) із судинами 450
  • УЗД черевної порожнини (печінка, селезінка, жовчний міхур, підшлункова залоза) + нирки 600
  • УЗД жовчного міхура з функціональним навантаженням 400
  • УЗД лімфовузлів 400
  • УЗД молочних залоз 400
Київ вул. Петрицького, 17 (ЖК "Відпочинок")
м.Святошин14 10 м.Житомирська18 6
Медичний центр "МедЛена" - центр лікувально-діагностичного і консультативного профілю, спеціалізується на комплексній програмі обстеження і лікування в області жіночого і сімейного здоров'я, включаючи суміжних фахівців.
  • УЗД органів черевної порожнини (печінка, підшлункова залоза, селезінка, жовчний міхур і жовчовивідні протоки) з нирками 600
  • УЗД органів малого таза 700
  • УЗД органів черевної порожнини (печінка, підшлункова залоза, селезінка, жовчний міхур і жовчовивідні протоки) 500
  • УЗД нирок і ниркових артерій 500
  • УЗД щитовидної залози 550
Астра Дент
Київ вул. Якуба Коласа, 17
м.Житомирська40 16 м.Святошин43 11
Медична установа Astra Dent (Астра Дент) — це спеціалізована клініка, яка займається допомогою при будь-яких зубних патологій. Доктора центру проходили стажування за кордоном.
  • T- SKAN -  Комп'ютерна діагностика оклюзії   3 020
  • УЗ дослідження скронево-нижньощелепного суглоба 1 000
  • Телерентгенографія 450
  • Ортопантомограма з роздруківкою 380
  • Рентгенівський знімок з роздруківкою 190
Київ пр-т Берестейський, 67 В (проспект Перемоги, 67 В)
м.Нивки м.Святошин м.Берестейська
"Арбор" — сучасна багатопрофільна стоматологічна клініка в Києві.
  • Рентген, 1 зуб 100
Київ вул. Боголюбова, 16 , Софиївска Борщагівка
м.Житомирська19 м.Святошин19
Френдлік на Боголюбова — це ультрасучасна дитяча клініка, що спеціалізується на терапії основних захворювань у дітей з народження і до 18 років. Прийом ведеться за попереднім записом. При виникненні невідкладних ситуацій, допомога надається негайно. У клініці встановлено сучасне технічне оснащення, що дозволяє отримати високоточні результати. На території...
Київ б-р Руденка (Кольцова), 14 Д
р.Святошинський
Джі Ай Мед (GIMED) - це клініка сімейного здоров'я, що надає розширений спектр послуг. Медичний центр спеціалізується на професійній і якісній медичній допомозі.
  • Доплерсканування екстракраніальних судин (шия) 650
  • УЗД наднирників - дорослі, діти 450
  • УЗД м’яких тканин (одна анатомічна зона) - дорослі, діти 400
  • УЗД плевральних порожнин 600
  • УЗД слинних залоз 550
6,8
Київ вул. Академіка Єфремова, 11, 4-й поверх, каб. № 419
м.Академмістечко7 3
Амбулаторно-поліклінічна лікарська діяльність-приватна практика у сфері акушерства та гінекології, ультразвукової діагностики, лабораторної діагностики, педіатрії, вакцинації
  • Кольпоскопія (з відеозображенням) 500
  • Ультразвукове дослідження органів малого тазу 650
  • Ультразвукове дослідження молочних залоз 650
  • Ультразвукове дослідження щитоподібної залози 650
  • Ультразвукове дослідження нирок та сечового міхура 500
Київ Вул. Депутатська, 5
м.Святошин4 2 м.Нивки20 4 м.Житомирська20 5
Сучасний медичний центр створений, щоб забезпечити точну діагностику та ефективне лікування у профільних спеціалістів. Основні напрямки діяльності: терапія, педіатрія, лабораторні аналізи, ортопедія та травматологія, косметичні послуги, денний стаціонар. Надаємо послуги лікарів та медичної сестри вдома або в офісі, та послуги мобільної лабораторії для здачі...
Київ пр-т Перемоги, 89 А
м.Святошин м.Житомирська
Київ проспект Берестейський, 104В
м.Святошин6 2
Клініка Бохан — це спеціалізована клініка лікування болю в спині, суглобах і міжхребцевих гриж із фокусом на безопераційні підходи. Ми працюємо з причиною болю, а не маскуємо симптоми: точна діагностика, персонально сформовані програми та перевірені методики, які вже допомогли тисячам пацієнтів повернути життя без болю.