Сторінка 2. УЗД щитовидної залози в Києві (метро Політехнічний інститут)

6,0

Сб Нед
Чубач Катерина Сергіівна
Бузова Вікторія Володимирівна
Все сподобалось. Професійний та чуйний лікар
Кристина
Врач, отличный! Сразу осмотр и УЗИ, анализы на следующий день. Все супер.
Наталья
Девочки! Кто ищет хорошего гинеколога - сходите к Алексеенко Елене Александровне. Мастер своего дела, мне понравилось ее доброе отношение. Видно, что человек пошел в эту профессию и доволен своей работой. Ну и как врач, конечно, она замечательная.
Маша
Прихожу к этому доктору уже пятый раз, я довольна на все 100 %. У меня были болезненные месячные и доктор мне очень помогла, она меня вылечила . Теперь у меня нет никаких болезненных ощущений, я даже не думала что такое возможно. Результаты меня очень порадовали. Врач очень внимательная, могу смело рекомендовать ее всем, у кого такая же проблема.
Наталья К
Наталья Анатольевна - высококвалифицированный и мудрый специалист, что подтверждается каждым ее словом и делом. Она врач, которая умеет слушать и слышать пациента, очень внимательна ко всем подробностям и тонкостям в истории болезни. Поставила правильный диагноз, не смотря на ложное заключение КТ еще до сдачи анализов. Чуткий, интеллигентный и тактичный человек, именно такой медицину и хочется видеть, когда людям необходима помощь. Я консультировалась у Натальи Анатольевны несколько раз и она постоянно так же внимательна и отзывчива, как и впервые. Оплачивая ее труд, ни разу не возникло сожаления о потраченных деньгах, потому что взамен она дает больше чем вы от нее ожидаете.
Київ вул. Кудряшова (Мокра), 7 , Солом'янка
м.Шулявська72 11 м.Політехнічний інститут42 14 м.Вокзальна22 11
Жіноча клініка, здійснює прийом, лікування ЗПСШ, узі при вагітності, скринінг плода, узі загальне організму. Надаємо послуги в області косметологічної гінекології, переривання вагітності медикаментозно і не медикаментозно, ведення вагітності. Є лікар-мамолог, кольпоскопія, проводиться лікування папілом і видалення кондилом у чоловіків.
  • УЗД щитоподібної залози 450
Київ вул. Старокиївська, 9
м.Політехнічний інститут9 10 м.Лук'янівська22 9
Багатопрофільна клініка "Валерія" - це приватний медичний центр, який почав функціонувати в 2002 році. Специфіка установи - педіатрія. Тут був відкритий перший в Україні дитячий стаціонар приватного типу. Клініка також веде прийом і дорослих пацієнтів. Серед працівників центру - кандидати медичних наук.
КардіоМах — це сучасний центр діагностики серця. На території клініки проводяться комплексні інструментальні дослідження з використанням сучасного технічного оснащення. Центр спеціалізується на наданні допомоги особам, які страждають на порушення з боку серцево-судинної системи. Клініка направлена виключно на діагностичні процедури. Тут можна пройти прості...
  • УЗД щитовидної залози 500
4,7
Київ вул. Борщагівська, 145
м.Політехнічний інститут30 5 м.Шулявська24 6
Медичний центр "Мій Лікар" на Борщагівській - це сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я. У нашій клініці пацієнти...
  • УЗД щитопобідної залози 600
6,0
Спеціалізована клініка "Модерний діабетичний центр" проводить діагностику та лікування дітей і дорослих з ендокринними патологіями. Крім ендокринолога в центрі прийом ведуть фізіотерапевт, офтальмолог, подолог фахівець, що займається проблемами стоп. Клініка розпорядженні власну діагностичною лабораторією та денним стаціонаром.
4,3
Київ вул. Леваневського, 9
м.Шулявська24 10 м.Політехнічний інститут34 9
Багатопрофільний центр медичних послуг "Профімед" займається діагностуванням та лікуванням, а так само профілактичними заходами в області гінекології, урології, косметології, психології, дерматології. Медичний центр "Профімед" залучає фахівців в галузі сучасних метод лікування захворювань. Практикується індивідуальний підхід та конфіденційність.
4,3
Київ вул. Коперника, 23
м.Лук'янівська9 3 м.Політехнічний інститут17 9
Медичний сімейний центр iClinic профільовани на акушерство, гінекологія, урологія, отоларингологію, невропатологію і ультразвукову діагностику. Багатопрофільна клініка iClinic пропонує пацієнтам пакетні програми по обстеженню. Існує дисконтна система, діють різні акційні програми. УЗД проводиться апаратом LOGIQ 9.
3,0
8,3
Київ вул. Олександра Довженко, 3 , Шулявка
м.Шулявська12 2 м.Дорогожичі22 8 м.Політехнічний інститут29 7
НBMedical — це новий медичний центр площею 2000 м.кв. із новітнім діагностичним обладнанням 2021 року випуску, консультативним прийомом лікарів та лабораторією.
Максим, 20 апреля '26г.

Звертався до медичного центру, коли потрібно було терміново зробити МРТ. Записався через сайт, швидко передзвонили та підібрали зручний час. Це сподобалося, бо не довелося довго чекати чи додзвонюватися. В самому центрі все організовано нормально: чисто,...

• УЗД щитовидної залози 750