Сторінка 2. Діагностичні центри Києва на м.Площа Українських героїв

4,0

Сб Нед
Эльвира
В гинекологическом центре "Надия" я делала пластику половых губ, с целью устранения асимметрии. Доктора сделали все возможное для отличного результата, результат получился потрясающий. Работники Центра внимательны и вежливы. Большое спасибо за помощь.
Катя
Обращалась к гинекологу в центр «Надия». Учреждение с новым оборудованием, сюда приятно зайти, чисто и опрятно. Доктор у меня был опытный, вежливый и спокойный. Рекомендую этот центр.
Яна
Уже кілька років я спостерігаюся у лікаря в гінекологічному центрі «Надія». Претензій до фахівців у мене немає. Все якісно і за доволі прийнятні гроші. Сам центр затишний, з сучасним обладнанням.
Галина
Під час вагітності в центрі «Надія» я робила ультразвукове дослідження. Фахівці тут досвідчені, з повагою ставляться до пацієнтів і майбутнім мамам. Також варто відмітити затишну атмосферу закладу. Мені все сподобалося.
Уляна
Після довгих вагань, я все ж вирішила зробити лапароскопію. Для цього я обрала один з кращих закладів, гінекологічний центр «Надія», і я не помилилася. Тут працюють кращі лікарі, ще з першого кроку видно, що тут все стерильно.
Инна Васильевна
В области гинекологии у меня раньше особо проблем не было, но когда начался климакс, мое состояние настолько ухудшилось, что я решила обратиться в «Надию». Врач у меня был опытный, дал много полезных советов. В принципе, меня все устроило.
4,4
Гінекологічний центр "Надія" надає повний спектр гінекологічних послуг з людським і шанобливим ставленням до пацієнтів. Головна цінність гінекологічної клініки — здоров'я і повноцінність жінки у будь-якому віці.
  • Кольпоскопія 300
  • УЗД для вагітних (до 11 тижнів) 350
  • УЗД органів малого тазу гінекологічне 450
  • Кольпоскопія (мікроскопія і цитологія урогентального мазка) 650
Центри щелепно-лицьової діагностики 3D
3,7
Київ вул. Еспланадна, 4-6 А , Бесарабка
м.Палац спорту2 8 м.Площа Українських героїв9 12
Центр щелепно-лицевої діагностики 3D Палац Спорту — один з декількох філій діагностичного комплексу. Спеціалізується на проведенні таких видів діагностики, як панорамна рентгенографія, КТ, телерентгенографія, 3D-сканування обличчя. У центрі представлений сучасний апарат Planmeca ProMax.