Дуже сподобався лікар офтальмолог Баранова І.О. Виконую всі її рекомендації. Вже почала лікування. Сподіваюсь скоро стане набагато краще. Дякую
Блащук Лариса Володимирівна
Ужасный сервис, не записали на прийом к врачу. Когда уже была в клинике, то набрала спросить про запись и оператор сказал перезвоню и пропал, после пришла смс про отмену записи. Хорошо что девочки в клинике помогли попасть на прием. Когда уже все решилось набрал оператор и сказал вижу что вас записали на прием и все хорошо. Никому не рекомендую, лучше обратится на прямую в клинику
Кухалашвили Шорена Санасаровна
100₴ - 6325₴
вул. Велика Васильківська, 54 БКиївУкраїна
50.43468830.514845+380963881899+380633587400+380957513163«Лікарні» — це онлайн-сервіс запису пацієнтів до приватних клінік та діагностичних центрів України
Медичний центр "ІНГО" на Великій Васильківській - сучасна багатопрофільна клініка для всієї родини. Основні напрямки роботи центру – педіатрія, функціональна діагностика, кардіологія, гінекологія, мамологія, онкологія, травматологія та ортопедія, стоматологія, неврологія, ендокринологія та інші. Установи оснащено найновішим обладнанням, завдяки чому лікарі...