Медовий масаж у Львові (Сихівський район)

Можливо, вас цікавлять лікарі масажисти в Сихівському районі
Медовий масаж 1700 грн
Знайдена 1 клініка

Сб
Марія
Була у кардіолога Мички Марії Ігорівної. Лікар все детально пояснила, заспокоїла. Приємно вразив рівень сервісу — все чітко по часу, без черг та із посмішкою. Тепер за здоровʼям — тільки сюди! Однозначно рекомендую!
Тетяна
Дуже раджу цю клініку, відвідала її нещодавно дуже затишно та чудовий персонал. Всім рекомендую
8,5
Львів вул. Луганська, 18 М
р.Сихівський
«Лев Медікал» пропонує комплексний підхід до лікування у Львові, забезпечуючи медичний супровід на кожному етапі: від першого візиту та експертної діагностики до професійної хірургії та повного відновлення організму.
  • Медовий масаж 1 700

Медовий масаж в лікарнях в інших районах Львова

8,8
Львів вул. Івана Огієнка, 3 (у приміщенні клінічної з/д лікарні)
р.Галицький (Центр)
Відкриття Клініки «UROSVIT» (Уросвіт) відбулося в 2010 році. За минулий період напрацьований величезний досвід в області дроблення каменів з використанням ультрасучасного апарату для дистанційної літотрипсії (фірма Дорньє). Спеціалізований центр надає такі послуги: проведення дистанційної ударно-хвильової літотрипсії, ультразвукові дослідження, лабораторна діагностика
  • Загальний медовий масаж ( тривалість 120 хв ) 950
Львів вул. Туган-Барановського 9
р.Личаківський
Наш сучасний медичний центр з висококваліфікованими лікарями та уважним персоналом скерований на правильну діагностику, вирішення проблем зі здоров'ям та підтримання гармонійного стану організму. Акушер-гінекологи з 25-річним стажем роботи , ендокринолог з успішним багаторічним досвідом, невропатолог консультує у складних випадках розладів ЦНС, нутриціолог відкорегує здорове харчування, масажистка володіє всіма видами ручного масажу і тейпування
  • Медовий (антицелюліт) 30 хв. 700
  • Медовий все тіло 60 хв. 1 100