Гемосорбция в Киеве (Святошинский район)

Возможно, вас интересуют врачи ревматологи в Святошинском районе
Найдено 3 клиники
Олена Станіславівна
Дуже вдячна лікарям клініки Вихідного дня Яловенко Катерині Олексіївні(лікар гінеколог-ендокринолог) та Мороз Ларисі Євгенівні (лікар УЗД) Якби не вони, то у мене міг би трапитись інсульт і ніхто не зрозумів би що трапилось взагалі...молода жінка і таке. Ситуація сталась ось така: Мені 51 рік і почався з минулого літа клімактеричнмй період, були дуже сильні приливи. У лікаря Яловенко Катерини Олексіївни я спостерігалась вже дуже давно, але мені необхідне було оперативне втручання тому так і перейшла до інших лікарів. Але після проведеної операції симптоми не зменшились і приливи стали ще більшими тому прийшлося повертатися до Катерини Олексіївни, ця клініка знаходиться набагато ближче ніж та де мені треба було що півроку їздити та ще й безрезультатно. Тому я прийняла рішення спостерігатися тут в неї а якщо раптом треба буде оперативне втручання то вже буду вирішувати.... Так от... Передивившись мої аналізи Катерина Олексіївна сказала що не може мені призначити гормонозамісну терапію так як у мене дуже високий холестерин і ще й стеноз у правій ключиці на 35%. Але місцеву терапію (свічки, креми) то призначила, ну і від приливів також. Призначивши лікування Катерина Сергіївна порадила зробити мені УЗД судин і через 2 місяц прийому статинів знов зробити УЗД і вже звернутися до кардіолога щоб мати картину "до та після" Стосовно лікування приливів мені дуже допомогло вже через два дні я як на світ народилася аж зітхнула з полегшенням... Не було цього жару який весь час мене мучив. В цей час я записалася пройти УЗД судин шиї до Мороз Лариси Євгенівна. Переглянувши мої попередні заключення і передивившись судини вона їх підтвердила а деякі навіть спростувала, сказавши що такого взагалі немає. А по тих бляшках із правого боку то теж не критично якщо прийматиму статини то вони ще м'які і можливо розійдуться. Але далі почалося цікаве... передивившись уважно праву сторону вона поступово перейшла на ліву ключицю... А по цій стороні мені взагалі в жодному УЗД заключенні, жоден лікар нічого не говорив і не описував щоб ви зрозуміли... . І що ви думаєте... Вона мені каже: " здається я знайшла вашу причину" в потім: "і не здається, а точно знайшла причину!" Виявляється у мене "Стил-синдром лівої підключичної артерії вже був на 85-90%" Тобто цей діагноз сам по собі за тиждень, за місяць, рік, два- три не може з'явитися. Якщо вже 85-90% то цей процес вже відбувався досить давно. А мені жоден узист не казав за це, за лівий бік судин взагалі ніхто нічого не казав і тим більше описував в заключеннях. Ось такі справи!!! Лікар сказала мені терміново шукати судинного хірурга (ангіохірург) щоб ставити стент. Ну я ще бувши і шокованому стані кажу: "що я поп'ю Крестор і потім через два місяці сходжу до кардіолога може зменшаться бляшки". Але вона відразу ж заперечила.... Сказала що це питання треба вирішувати зараз а не через два місяці. Стил-синдром це синдром обкрадання, кров не поступає в мозок а повертається назад у руку. Таких пацієнтів як оце я виявляється не так вже й багато 1 на 100 чоловік може бути. Ось така історія в мене трапилась. Все вирішилось добре, я через тиждень знайшла дуже гарного судинного хірурга Орлова Антона Геннадійовича (до речі по відгуках через інстаграм) Це дуже гарний, талановитий ангіохірург, чудова людина. В нього просто золоті руки! Тому я висловлюю величезну вдячність цим лікарям клініки Вихідного дня Катерині Олексіївні та Ларисі Євгенівні, дай Боже їм міцного здоров'я! Тепер на проходження УЗД записуватимуть тільки до Лариси Євгенівни. Дякую, що дочитали до кінця мій відгук. Не дуже просто знайти гарних лікарів .
Варакіна Галина Анатоліївна
Кротова Алла Станіславівна
Задоволена, все ОК
Кольчук Михайло Ігорович
8,6
Киев Никольская Борщаговка б-р Руденка (Кольцова), 14-з (оф. 202)
р.Святошинский
Многопрофильный медицинский центр «Клиника выходного дня» обеспечивает не только диагностирование и лечение различных патологий, но и полноценную реабилитацию для пациентов. Специалисты учреждения — не только практикующие врачи, но и ведут активную научную деятельность.
8,6
Киев Никольская Борщаговка б-р Руденка (Кольцова), 14 Л
р.Святошинский
Медицинский центр «Клиника выходного дня» — это современное лечебное учреждение, специализирующееся на предоставлении многопрофильных услуг. В клинике работают квалифицированные специалисты с многолетним опытом работы. Все предоставляемые услуги оказываются высокопрофессионально и по доступной стоимости.
8,2
Киев ул. Осенняя, 33
м.Академгородок6 2 м.Житомирская27 12
Качественная медицинская консультация, полноценное обследование в комфортных условиях, без очередей и в удобное для вас время — все это предлагает амбулатория семейной медицины. Квалифицированные специалисты готовы провести прием всех членов вашей семьи по европейским стандартам.