Клініки пародонтології в Хмельницькому

Можливо, вас цікавлять лікарі пародонтологи
Пародонтологическая карта 500 грн
6,0

Яніна
Лікування дуже сподобалось все безболісно на гігієні заснула.
Дуже якісне лікування
Zhanna
Доброго дня! Дукую за увагу та коментарі, але хотів би внести корективи. Я не дитячий лікар і не пародонтолог, хоча і займаюсь лікуванням дітей та зняттям зубних відкладень. Основний вид діяльності це лікування зубів ( не "дірок") з вигористанням мікроскопу, ендодонтія ( лікування кореневих каналів), реставрації, протезування керамічними вкладками та коронками. Дякую)
СПАСИБО,Вам огромнеейшее!!! Месяц лечили в гос.стомат.поликлиннике ребенку(4 года) ...выпили нурофен бутылку(( ночами не спал,болит...днем не играет болит...а зуб оставили открытый все время....месяц!Нет слов....а это ведь ребенок.... И только благодаря отзывам пациентов обратилась в "Авицену". И теперь и я посоветую только Сергея Николаевича!!!(за 2 приема вылечили ребенку зуб!) Советую всем в "Авицена" детского Стоматолога Руденко Сергей Николаевич!!!
в клініці 2 пародонтолога
Хмельницький вул. Панаса Мирного, 18Б
Стоматологія VA Clinic – це сучасна клініка, яка забезпечує високоякісне лікування зубів із застосуванням новітніх технологій. Ми дбаємо про комфорт задоволення і пропонуємо широкий спектр послуг: терапія, протезування, естетична стоматологія. Наш досвідчений лікар гарантує професійний підхід та індивідуальні рішення для кожного. Приймає лікар: Вакульчук Аліна Анатоліївна
  • Консультация парадонтолога 500
  • Пародонтологическая карта 500
  • (SRP)Кюретаж 1 зуба 1 000
  • (SRP) Кюретаж 1 челюсти (с анестезией) 5 000
  • (SRP) Кюретаж 2 челюстей (с анестезией) 10 000
5,7
в клініці 1 пародонтолог
Хмельницький вул. Пилипчука, 26
Стоматологічна клініка "Авіценна" почала працювати у 1994 році, надає всі види сучасної допомоги у лікуванні зубів та ясен, відновлює привабливу посмішку. Лікарі-стоматологи клініки мають багаторічний досвід, постійно підвищують свій рівень знань.
5,5
в клініці 1 пародонтолог
Хмельницький вул. Соборна, 69
Стоматологічна клініка лікаря Опенько почала роботу у 1999 році, пропонує всі види стоматологічної допомоги в лікуванні зубів та ясен. Лікарі клініки отримали медичну освіту, підвищують свої навики на профільних курсах та семінарах, мають відповідні сертифікати.
Хмельницький вул. Зарічанська, 22/1
Стоматологічна клініка «Смайл Дент» спеціалізована у сфері лікування зубів, ясен та ротової порожнини. Лікарі клініки мають високу кваліфікацію, досвід та сучасне обладнання.
4,6
Хмельницький пр-т Миру, 90/1
Стоматологічна клініка "ВК-Дент" почала роботу у 2002 році, виконує усі види стоматологічної допомоги, проводить діагностику та лікування зубів. Лікарі клініки мають медичну освіту, опанували новітні технології терапії.