Страница 2. Допплерография сосудов головного мозга (Транскраниальная доплерография) в Киеве - Днепровский район

Работает по:

Сб Вс Круглосуточно
Пасічник Роман Сергійович
Рижова Юлія Антонівна
Дуже сподобалася консультація,лікар кваліфікована,чуйна і ввічлива. Вислухала, задавала питання, детально прокунсультувала . Я залишилася задоволена.
Гурієнко Євген Володимирович
Inga Dubova
Після обстеження і тесту, діагноз лікар поставила правильно, все пояснила, на всі додаткові питання відповіла. Призначила додаткове обстеження, яке підтвердило діагноз, і необхідне лікування. З перших днів лікування стало краще.
Лиза В.
Візит був дуже продуктивним. лікар виділив достатньо часу для детального огляду, консультації та рекомендацій. Професіонал своєї справи, дуже уважна і тактовна. Використовує сучасне обладнання. Звертайтеся не пожалкуєте!
Анатолій
Я людина розумової праці. постійний стрес дається взнаки, мене постійно турбують головні болі. Інколи вони просто нестерпні. Одного разу вирішив записатися на прийом до лікаря в клініці "Аксимед". Після детальног огляду та обстеження, лікар призначив мені лікування. Зараз почуваю себе набагато ліпше. Дякую!
Киев Левобережный массив ул. Раисы Окипной, 5
м.Левобережная6 6 м.Дарница24 5
Клиника Аксимед — это клиника современной неврологии. В медужредении предоставляются лечебные, диагностические и реабилитационные услуги.
Работает с
Пн: 09:00-20:00 Вт: 08:00-20:00 Ср: 09:00-20:00 Чт: 08:00-20:00 Пт: 09:00-20:00 Вс: 09:00-15:00
Киев ул. А. Малышко, 39
м.Черниговская5 4
Центр урологии и гинекологии «ОМЕГА-КИЕВ» Деснянский специализируется на выявлении и терапии различных заболеваний репродуктивной и мочеполовой системы у мужчин и женщин.
  • Доплерографія судин голови та шиї з ратаційними пробами (поворотні проби) 1 000