Сторінка 4. Приватні клініки в Києві

Знайдено 1384 клініки

Олена Станіславівна
Дуже вдячна лікарям клініки Вихідного дня Яловенко Катерині Олексіївні(лікар гінеколог-ендокринолог) та Мороз Ларисі Євгенівні (лікар УЗД) Якби не вони, то у мене міг би трапитись інсульт і ніхто не зрозумів би що трапилось взагалі...молода жінка і таке. Ситуація сталась ось така: Мені 51 рік і почався з минулого літа клімактеричнмй період, були дуже сильні приливи. У лікаря Яловенко Катерини Олексіївни я спостерігалась вже дуже давно, але мені необхідне було оперативне втручання тому так і перейшла до інших лікарів. Але після проведеної операції симптоми не зменшились і приливи стали ще більшими тому прийшлося повертатися до Катерини Олексіївни, ця клініка знаходиться набагато ближче ніж та де мені треба було що півроку їздити та ще й безрезультатно. Тому я прийняла рішення спостерігатися тут в неї а якщо раптом треба буде оперативне втручання то вже буду вирішувати.... Так от... Передивившись мої аналізи Катерина Олексіївна сказала що не може мені призначити гормонозамісну терапію так як у мене дуже високий холестерин і ще й стеноз у правій ключиці на 35%. Але місцеву терапію (свічки, креми) то призначила, ну і від приливів також. Призначивши лікування Катерина Сергіївна порадила зробити мені УЗД судин і через 2 місяц прийому статинів знов зробити УЗД і вже звернутися до кардіолога щоб мати картину "до та після" Стосовно лікування приливів мені дуже допомогло вже через два дні я як на світ народилася аж зітхнула з полегшенням... Не було цього жару який весь час мене мучив. В цей час я записалася пройти УЗД судин шиї до Мороз Лариси Євгенівна. Переглянувши мої попередні заключення і передивившись судини вона їх підтвердила а деякі навіть спростувала, сказавши що такого взагалі немає. А по тих бляшках із правого боку то теж не критично якщо прийматиму статини то вони ще м'які і можливо розійдуться. Але далі почалося цікаве... передивившись уважно праву сторону вона поступово перейшла на ліву ключицю... А по цій стороні мені взагалі в жодному УЗД заключенні, жоден лікар нічого не говорив і не описував щоб ви зрозуміли... . І що ви думаєте... Вона мені каже: " здається я знайшла вашу причину" в потім: "і не здається, а точно знайшла причину!" Виявляється у мене "Стил-синдром лівої підключичної артерії вже був на 85-90%" Тобто цей діагноз сам по собі за тиждень, за місяць, рік, два- три не може з'явитися. Якщо вже 85-90% то цей процес вже відбувався досить давно. А мені жоден узист не казав за це, за лівий бік судин взагалі ніхто нічого не казав і тим більше описував в заключеннях. Ось такі справи!!! Лікар сказала мені терміново шукати судинного хірурга (ангіохірург) щоб ставити стент. Ну я ще бувши і шокованому стані кажу: "що я поп'ю Крестор і потім через два місяці сходжу до кардіолога може зменшаться бляшки". Але вона відразу ж заперечила.... Сказала що це питання треба вирішувати зараз а не через два місяці. Стил-синдром це синдром обкрадання, кров не поступає в мозок а повертається назад у руку. Таких пацієнтів як оце я виявляється не так вже й багато 1 на 100 чоловік може бути. Ось така історія в мене трапилась. Все вирішилось добре, я через тиждень знайшла дуже гарного судинного хірурга Орлова Антона Геннадійовича (до речі по відгуках через інстаграм) Це дуже гарний, талановитий ангіохірург, чудова людина. В нього просто золоті руки! Тому я висловлюю величезну вдячність цим лікарям клініки Вихідного дня Катерині Олексіївні та Ларисі Євгенівні, дай Боже їм міцного здоров'я! Тепер на проходження УЗД записуватимуть тільки до Лариси Євгенівни. Дякую, що дочитали до кінця мій відгук. Не дуже просто знайти гарних лікарів .
Анісімова Олена Леонідівна
Кротова Алла Станіславівна
Задоволена, все ОК
Кольчук Михайло Ігорович
8,6
в клініці 99 лікарів
Київ просп. Петра Григоренка, 22/20
м.Позняки м.Осокорки м.Харьковская
Тут є все, що потрібно для вашого здоров’я
  • Внутрішньосуглобове введення лікарських засобів (без вартості ліків) 700
  • Видалення атероми 3 125
  • Внутрішньосуглобове введення лікарських засобів (без вартості ліків), під контролем УЗД 1 000
  • Повторне видалення доброякісних новоутворень (бородавок) за допомогою радіохвильового «ножа» або кріодеструктора до 2 мм (від 1 до 5 новоутворень, за всі) 450
  • Онлайн-консультація уролога (андролога) 1 200
в клініці 35 лікарів
Київ б-р Миколи Руденка (Кольцова), 14-з (оф. 202) , Микільська Борщагівка
р.Святошинский
Багатопрофільний медичний центр "Клініка вихідного дня" забезпечує не тільки діагностування та лікування різних патологій, а й повноцінну реабілітацію для пацієнтів. Фахівці установи - не тільки практикуючі лікарі, а й ведуть активну наукову діяльність.
  • Гістологічне дослідження біоптату шлунка (до 5 біоптатів включно) 1 100
  • Консультація вузького спеціаліста Давиденко Альона Олександрівна 980
  • Видалення кондилом анального каналу радіохвильовим методом (без вартості знеболення) - 1 категорія 6 100
  • Гістологічне дослідження біоптату стравоходу (до 3 біоптатів включно) 1 100
  • Консультація офтальмолога + (афтор.) 1 100
R+
в клініці 56 лікарів
Київ вул. Василя Касіяна, 2/1
м.Ипподром 8 4 м.Теремки 25 6
Багатопрофільний медичний центр «R + Medical Network» на Касіяна входить в мережу сімейних поліклінічних центрів. Тут представлені медпослуги першої ланки, здійснюється малоінвазивна хірургія одного дня. У штаті філії акушер-гінеколог, анестезіолог, проктолог, сімейний лікар, гінеколог-ендокринолог та інші.
  • Консультація лікаря - дитячого оториноларинголога повторна 940
  • Лапароскопічна (лапароскопічна екстирпація матки) з пластикою тазового дна (2 категорія складності) 85 000
  • Лікування дряблості шкіри та рубців (Rejuran S) 4 300
  • Адренокортикотропний гормон (АКТГ, ACTH) 555
  • ПЛР. Chlamydia trachomatis (сеча, якісне визначення) 635
в клініці 24 лікарі
Київ Харківське ш., 121 (Київська міська клінічна лікарня №1, 1-й поверх палатного корпусу)
м.Харьковская 32 7 м.Бориспольская 21 4
Діагностичний медичний багатопрофільний центр "ОкКлінік" спеціалізується на комплексному обстеженні пацієнтів з використанням сучасних методик та обладнання вищего класу. До послуг пацієнтів лікарі вищої категорії з багаторічним досвідом: кардіолог, невропатолог, гастроентеролог, ендокринолог, терапевт, нефролог, хірург.
  • Пакет послуг "Інсульт-вторинна профілактика": консультація кардіолога (первинна і повторна), невропатолога (первинна і повторна), послуга реабілітолога, добовий моніторинг артеріального тиску, моніторинг ЕКГ по Холтеру (48 годин), ліпідограма, глюкоза 8 200
  • Пакет послуг "КАРДІОЛОГІЧНИЙ СКРИНІНГ - СТАНДАРТ" (Консультація терапевта, Ехокардіографія, Дуплексне сканування судин шиї, УЗД нирок або УЗД ЩЗ, Електрокардіографія з розшифровкою, Ліпідограма (холестерин, ЛПВЩ, ЛПНЩ, ЛПДНЩ, тригліцериди, коефіцієнт атер 5 600
  • Пакет послуг "КАРДІОЛОГІЧНИЙ СКРИНІНГ - РОЗШИРЕНИЙ" (Консультація терапевта, Ехокардіографія, Індекс коронарного кальцію (індекс Агастона), Дуплексне сканування судин шиї, УЗД нирок або УЗД ЩЗ, Електрокардіографія з розшифровкою, Біохімія крові з клінічн 7 800
  • БАРІАТРИЧНИЙ ПАКЕТ (Доплерографія вен нижніх кінцівок, електрокардіограма, ехокардіографія, консультація ендокринолога первинна, консультація кардіолога первинна, спірографія, УЗД нирок ічеревної порожнини з кольоровим доплерівським картуванням(печінка 4 650
  • Виізд медсестри для забору аналізів та медичних маніпуляцій 900
в клініці 14 лікарів
Київ вул. Закревського, 61/2 , Троєщина
м.Лесная 50 17
Медичний центр "Просто" — це спеціалізована клініка, що надає комплексні послуги з діагностики органів і систем організму. Обстеження проводиться на обладнанні нового покоління, що гарантує отримання високоточного результату. У клініці є кілька видів діагностичних процедур.
  • Консультація отоларинголога 950
  • Консультація отоларинголога повторна 800
  • Видалення сірчаних пробок з однієї сторони 400
  • Видалення сірчаних пробок з двох сторін 650
  • Пункція верхньощелепного синуса 1 500
в клініці 26 лікарів
Київ пр-т Миру, 19/18
м.Дарница 22 7 м.Левобережная 18 7
Приватна клініка "Медична Допомога" — це багатопрофільний медичний заклад, в якому послуги надають кваліфіковані фахівці. Багато лікарів приватної клініки "Медична Допомога" — діючі члени профільних національних асоціацій.
  • Взяття біопсійного матеріалу з цервікального каналу та шийки матки (без гістології) 2 185
  • Взяття біопсії шкіри, невуса (родимки) радіохвильовим ножем з анестезією (без вартості гістологічного дослідження) 1 100
  • Внутрішньовенна анестезія для колоноскопії 1 845
  • Внутрішньовенна анестезія для ФГДС 1 955
  • Консультація анестезіолога первинна 1 000
Київ, вул. Митрополита Андрея Шептицького, 10
м.Лівобережна
в клініці 15 лікарів
Київ вул. Осіння, 33
м.Академгородок 6 2 м.Житомирская 27 12
Сучасна амбулаторія сімейної медицини лікаря Багрій надає послуги з діагностики захворювань за допомогою різнопланових методик. Прийом ведуть 16 фахівців в галузі гастроентерології, гінекології, дерматології, дієтології, кардіології, мамології, офтальмології, неврології, проктології та отоларингології.
  • Кальцитонін (маркер щитовидної залози) 420
  • Плоскоклітинний антиген раку (SCCA) 620
  • Первинний прийом, огляд, консультація проктолога 1 000
  • Раково-ембріональний антиген (РЕА) 250
  • Онкомаркер легенів CYFRA CA 21-1 520
в клініці 168 лікарів
Київ вул. Композитора Мейтуса, 5
м.Ипподром м.Выставочный центр
Нова маштабна клініка з повним спектром медичних послуг. Унікальна концепція All in Onе. Ви можете отримати всі медичні послуги за один візит на одній локації : Консультації лікарів всіх спеціальностей, МРТ,КТ, Рентген, УЗД, Гастроскопія, Колоноскопія, будь-які аналізи. Аналіз крові менш ніж за годину. 4 операційних блоки, 10 палат реанімації, 60 одномісних палат стаціонара хірургічного та терапевтичного профілю. Дитячий стаціонар, невідкладна допомога.
  • Комплекс АСІТ терапія ін’єкційна ALXOID B “Екстракт шерсті кота” 27 300
  • Фототерапія новонароджених в умовах стаціонару (1 доба) 6 021
  • Консультація пластичного хірурга Погуляєва Є.С. 1 224
  • Пункція та дренування гематоми нігтя 847
  • Лазерне лікування нетримання сечі 8 409
в клініці 41 лікар
Київ вул. Олександра Довженко, 3 , Шулявка
м.Шулявская 12 2 м.Дорогожичи 22 8 м.Политехнический институт 29 7
НBMedical — це новий медичний центр площею 2000 м.кв. із новітнім діагностичним обладнанням 2021 року випуску, консультативним прийомом лікарів та лабораторією.
  • Консультація Отоларинголога 1 100
8,3
в клініці 70 лікарів
Київ вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1
р.Подольский
MIRUM clinic — це сучасна клініка доказової медицини, розташована у м. Києві по вул. Віктора Некрасова, 1-3. Основні напрямки роботи: поліклініка для дорослих, діагностичний центр (КТ, МРТ, УЗД, рентген), репродуктологія (лікування безпліддя у жінок та чоловіків, проведення програм ЕКЗ, ембріологія), лабораторна діагностика (в тому числі генетичні дослідження), педіатрія (дитяча поліклініка), хірургічний центр (3 сучасні операційні зали, стаціонар), жіноча консультація.
  • Резекція яєчників І категорії складності лапароскопічна (без вартості ПГД) 14 905
  • Одновиросткове ендопротезування колінного суглоба 53 540
  • Лапароскопічна IPOM-пластика при післяопераційній вентральній грижі ІІ категорії складності (без вартості ендопротезу) 33 176
  • Тубектомія/туботомія ІІ категорії складності лапароскопічна (без вартості ПГД) 18 814
  • Видалення металоконструкцій I категорії складності 5 355