Сторінка 10. Приватні клініки в Києві

Знайдено 1397 клінік

Сб Нед Цілодобово
Олена
Хочу подякувати особисто лікарю Кальченко Ганні Валентинівні за делікатніть прийому, точне призначення - з допомогою призначеного нею лікування в мене відновились нігті, а зараз лікую купороз і вже бачу позитивні результати. Щиро вдячна Ганні Валентинівні. Бажаю їй особистого щастя і кар'єрного зросту.
Віктор
Дуже вдячний шпиталю Шептицького та його колективу в Ірпені за професійно зроблені аналізи. За вічлеве спілкування. Всім рекомендую
Коваль Аліна Дмитрівна
Гавор Тамара Федорівна
Лікар, не те що було потрібне
в клініці 11 лікарів
Центр практичної психології та психіатрії ВітаСана (VitaSana) – це сучасний центр психологічної допомоги абсолютно нового формату. До компетенції фахівців входить широкий спектр послуг, зокрема, вирішення проблем, патологій різного характеру та ступеня тяжкості.
  • Консультація Осадчої, 30 хв. 1 455
  • Консультація Осадчої, 45 хвилин 1 750
  • Консультація Осадчої, 60 хвилин 1 910
  • Консультація Ткачук, 30 хвилин 2 000
  • Консультація Ткачук, 45 хвилин 2 200
в клініці 13 лікарів
Київ м.Ірпінь, вул.Антонова 4-Б
Шпиталь Шептицького – ваша професійна клініка здоров'я і любові! Ми - унікальне медичне учреждение, в якому із заботою і любов'ю підходимо до лікування кожного нашого пацієнта: будь то дорослі або діти. Наше медичне учреждение було засновано ще в 1903 році, що видається українським благотворителем митрополитом Андрієм Шептицьким. А сьогодні – Госпіталь це не просто больничное учреждение, а учреждение, которое надает амбулаторное и стационарное лечение, объединяющую медицинскую и психологическую поддержку. Це саме те заведення, де Ви будете відчувати увагу та професіоналізм кожного працівника.
  • Консультація сімейного лікаря 750
  • Повторна консультація сімейного лікаря 650
  • Онлайн-консультація (Вайбер) 550
  • Еувакс (вакцина для профілактики гепатиту В для дітей з народження) безкошт. Менактра (вакцина від менінгококової інфекції) 1 600
  • Тетраксим (вакцина для профілактики дифтерії, правця, кашлюку (ацелюлярний компонент) та поліомієліту адсорбована, інактивована для дітей від 3 міс до 6-річного віку) 1 390
в клініці 8 лікарів
Київ вул. Степана Рудницького, 15, корп. 3 (літ. А)
м.Ипподром
Клуб 32 - майже два десятиліття ми створюємо більше, ніж мережу клінік, ми формуємо атмосферу довіри, у якій турбота про пацієнта стоїть вище за все. Наш головний принцип простий: важливо не лише вилікувати зуб, а й зробити так, щоб людина почувалася комфортно і впевнено.
  • Стоматологічний Чек-Ап 1 750
  • Консультація лікаря-стоматолога (без складання плану лікування) 550
  • Консультація лікаря-стоматолога дитячого (без складання плану лікування) 550
  • Консультація лікаря-стоматолога терапевта (без складання плану лікування) 550
  • Консультація лікаря-стоматолога ортопеда (без складання плану лікування) 550
в клініці 9 лікарів
Київ Бул. Вацлава Гавела, 4
м.Берестейская 22 13 м.Шулявская 29 27
Французький Стоматологічний Центр – це стоматологічна клініка для всієї родини з більш ніж 20-річной історієй. Ми пропонуємо високу французьку якість за українську ціну. В нас ви можете безпечно і спокійно в зручний для вас час та в комфортній семейній атмосфері отримати всі види стоматологічної допомоги: лікування доростих та дітей, хірургія, імплантологія, ортопедічна стоматологія, реставрації, вініри, ортодонтія, лікування в медикаментозному сні. Ми збережемо вашу посмішку!
  • Протез з гвинтовою фіксацієй з дугой Vision lign на каркасе Bio HPP CAD/CAM 114 000
  • Трансфер чек / дві опоры / проміжки 1 050
  • Цементування коронки, вкладки 165
  • Корекція окклюзії, усунення суперконтакту 975
  • Постійна металопластмасова конструкція зі штучними яснами з опорою на імплантах 49 500
Працює з
Вт: 10:00-17:00 Ср: 10:00-17:00 Чт: 10:00-17:00
в клініці 1 лікар
В Стоматологічній клініці «DR. KOZAK» лікарський склад постійно вдосконалює свої навички шляхом відвідувань всіх актуальних лекцій, курсів і вебінарів не тільки в Україні, а й за кордоном. Ми використовуємо тільки зарекомендувавше себе високопрофесійне та високоякісне обладнання, від топових світових виробників. У нашій клініці персонал створить особливий клімат психологічного і емоційного комфорту пацієнта. Ми дуже дбаємо про комфорт наших клієнтів. Максимально досвідчені лікарі і висококласне обладнання – запорука якісного швидкого і безболісного лікування. Ви будете задоволені результатом.
  • Консультація 500
  • Діагностика і планування лікування 400
  • Разовый набір АНТИ СНІД 200
  • Анестезія інфільтраційна 350
  • Анестезія провідникова 400
в клініці 19 лікарів
Київ с. Коцюбинське, вул. Доківська, 14/1
Олтім Клінік — це медичний центр, що надає комплексні послуги з більш ніж 20 напрямків. Величезний досвід у поєднанні з регулярним підвищенням рівня кваліфікації дозволяє надавати якісні послуги. Комплексний підхід — це ключова перевага медичного центру. Ми працюємо з пацієнтами будь-якого віку, включаючи дітей першого року життя.
  • Первинна консультація педіатра 790
  • Первинна консультація дитячого невролога 790
  • Профогляд педіатра 595
  • Профогляд педіатра+ довідка (про стан здоров'я дитини, спортивна секція, басейн, ДНЗ) 790
  • Первинна консультація дитячого гастроентеролога 790
в клініці 12 лікарів
Київ вул.Срібнокільська, 2А, корпус Б
м.Позняки м.Осокорки
Медичний центр «IMPULSEMEDICAL» -- надійний помічник твого здоров’я Аналізи будь-якої складності Діагностика Консультація спеціалістів Вакцинація Маніпуляційний кабінет
  • Накладання великої гіпсової пов'язки 800
  • Зняття гіпсової пов'язки 500
  • Пункція суглоба 700
  • Пункції суглоба, гігроми, кісти Бекера під УЗД контролем 900
  • Блокада грушоподібного м'язу (без вартості медикаментів) 250
в клініці 14 лікарів
Київ вул. Касіяна, 2/1
м.Ипподром 7 4 м.Теремки 25 6
Багатопрофільний медичний центр "Клініка Образцова" спеціалізується в області сімейної медицини, проводить діагностику і лікування дітей з 3 років і дорослих. У медичному центрі пацієнтів приймають сімейний лікар, отолорінголог, терапевт, невропатолог, ендокринолог, психотерапевт, дерматолог, хірург, хірург-онколог, ортопед-травматолог, окуліст, рефлексотерапевт, акушер-гінеколог, лікар УЗД.
  • Вірус Епштейна-Барр (EBV), ПЛР Real-time кількісне визначення 700
  • Генетичні поліморфізми, асоційовані з порушеннями фолатного циклу 1 100
  • Пакет кардіологічний №1 (консультація лікаря, експерта, УЗД серця) 2 600
  • Антитіла IgG до раннього антигену віруса Епштейна-Барр (EBV EA IgG) 350
  • Муковісцидоз (5 частих мутацій) 2 710
в клініці 1 лікар
Київ вул. Мокра 7
м.Нивки 17 9
Приватний кабінет алерголога Бачинської Олени Юріївни — це кваліфікована допомога від провідного спеціаліста в області діагностики, лікування і профілактики алергічних захворювань. Головний напрямок діяльності лікаря — виявлення алергії та складання індивідуальної схеми лікування.
  • Консультація алерголога 900
  • Алергопроби (5 проб) 200
  • Функція зовнішнього дихання, тест з бронхолітіком 200
  • Курс АСіТ (алергенспецифічна імунотерапія сумішшю причинних алергенів (6 флаконів, 29 ін'єкцій) 2 500
  • Виїзд на консультацію додому 1 000
в клініці 17 лікарів
Київ вул. Вадима Гетьмана, 1 В , Шулявка
м.Шулявская 5 2
ВВ Клініка — це сучасний медичний центр, де приймають лікарі різних спеціалізацій, такі як гастроентерологи, хірурги, сімейні лікарі, кардіологи, отоларингологи, невропатологи, терапевти, ортопеди-травматологи, дерматологи, ендокринологи, гінекологи і пластичні хірурги.
  • Накладання імобілізуючої гіпсової пов`язки 2 категорії (одного зап'ястку або середнього відділу однієї стопи) (без вартості гіпсу) 650
  • Накладання імобілізуючої гіпсової пов`язки 3 категорії (одного гомілково-стопного або ліктьового суглобу) (без вартості гіпсу) 700
  • Накладання імобілізуючої гіпсової пов`язки 4 категорії (одного колінного суглобу) (без вартості гіпсу) 900
  • Накладання імобілізуючої гіпсової пов`язки 5 категорії (одного плечового суглобу) (без вартості гіпсу) 1 000
  • Накладання м'якої пов'язки на плечовий пояс (Дезо, Дельбе) 490