Сторінка 3. Клініки терапії в Києві (метро Оболонь)

Фильтр: (Знайдено 30 клінік)
Знайдено 30 клінік

Сб Нед
Сортировка
Ксения
С циститом мне помог справиться Валентин Игоревич Бережной. Я даже представить не могла, на сколько это неприятная болезнь. Но благодаря этому доктору мне стало на много легче. Назначенное лечение быстро дало результат. Спасибо большое.
Александра
Добрый вечер.Мой отзыв будет максимально положительным на самый высший бал. Молодой специалист Александр Константинович не единожды решал в кратчайшие сроки мои проблемы.Процесс и результат операции прошли быстро, востановилась в кратчайшие сроки благодаря правильно подобранному лечению. Сейчас снова нуждаюсь в помощи врача-проктолога и имея вариант пойти по страховке к другому врачу или выбрать своего врача, результат работы которого я знаю, но за полную оплату - мой выбор станет в сторону Чихрадзе Александра Константиновича.
Алексей
Делала у Юрия Васильевича операцию на перегородке носа. Очень опытный и квалифицированный хирург. Перед операцией провел подробнейшую консультацию, успокоил, подбодрил. Операция прошла успешно, восстановительный период без осложнений.
Наталья
Отличный хирург, зашивал ребенку шов на лице после травмы, очень аккуратно, следов почти не осталось. Плюс нашел подход к ребенку в стрессе, что было очень важно!
Моя клиника
Київ пр-т Героїв Сталінграда, 20
м.Минская 11 4 м.Оболонь 18 6
Багатопрофільний лікувально-діагностичний центр "Моя клініка" на м. Мінська надає якісну медичну допомогу для всієї родини з багатьох напрямків, включаючи гінекологію, ендокринологію, урологію, загальну терапію, гастроентерологію, хірургію, отоларингологію, неврологію, стоматологію, косметологію, нейрохірургію і ін.
Київ вул. Героїв Сталінграду 2Д
м.Оболонь 27 5 м.Почайна 37 10
Багатопрофільна клініка «Ноу Хау Мед» займається діагностуванням, лікуванням, профілактикою хвороб серця, судин, шкіри, ендокринної системи. У центрі ведуть прийом фахівці різного профілю.
в клініці 3 терапевта
Київ вул. Вишгородська, 38
м.Почайна 28 м.Оболонь 30
Багатопрофільна клініка сімейної медицини «Радомед» заснована в 2012 році. Установа розпорядженні діагностичним і фізіотерапевтичним відділенням і двома відділеннями для дітей і дорослих. Приймають лікарі: Брежнева Юлианна Викторовна, Коваль Александр Валериевич, Лазарева Татьяна Борисовна
в клініці 1 терапевт
Київ вул. Ярослава Івашкевича, 6/8 А , Оболонь
м.Оболонь 45 9 м.Минская 47 10
Медичний центр Euromed почала функціонувати в 2015 році. В установі працює більше 60 фахівців, які надають допомогу в близько 20 областях медицини. Приймає лікар: Соколова Елена Георгиевна
Київ Пр. Правди, 41-Е , Виноградар
м.Сырец 48 18 м.Дорогожичи 1 час 05 19 м.Оболонь 1 час 11 15
Медичний центр "Євмакс" на Виноградарі надає послуги сімейної медицини, діагностики, педіатрії, гінекології, урології, кардіології, неврології тощо. Тут працюють досвідчені фахівці з персональним підходом до кожного пацієнта.
Київ пр-т Володимира Івасюка, 20
м.Минская 11 2 м.Оболонь 20 4
Багатопрофільний медичний центр "МедЛайн" пропонує пацієнтам широкий вибір послуг з діагностики захворювань, консультації фахівців з різних напрямків. Медичний центр має доросле та дитяче відділення.
Київ вул. Вишгородська, 45/2
м.Героев Днепра 57 11 м.Минская 57 13 м.Оболонь 57 11
KINDERKLINIK — єдина спеціалізована мережа клінік для дітей та батьків у Києві. 4 філії у Києві: Виноградар, Печерська. Позняки, Голосієво. Доказові лікарі для дітей та дорослих. Власна лабораторія.
  • Гаряча лінія з лікарем для дорослих 800
  • Оформлення медичної довідки для відвідування басейну 1
  • Оформлення медичної довідки для вступу у ВНЗ - форма № 086/у 1
  • Оформлення медичної довідки про стан здоров'я дитини 230
  • Оформлення медичної довідки про стан здоров'я дитини для дитячого табору - форма № 079/о 1
  • дивитися весь прайс
Добробут
Київ пр. Івасюка, 4 (корп. 5)
м.Оболонь 28 8 м.Почайна 29 6
Дитяча поліклініка на Оболоні "Добробут" — установа, яка спеціалізується на наданні широкого спектру послуг для дітей. Пріоритетні напрямки клініки — алергологія і дерматологія. Також у клініці приймають гастроентеролог, імунолог, гінеколог, невролог, педіатр, уролог, хірург, психолог та інші лікарі.
Cеть клиник "Амеда"
4,0
в клініці 3 терапевта
Київ вул. Оболонська Набережна, 1, корп. 3
м.Оболонь 27 6 м.Почайна 47 11
Амедіа - багатопрофільна сімейна клініка, орієнтована на відновлення і підтримку здоров'я Вашої сім'ї. Для цього у нас є все необхідне - кваліфіковані лікарі, сучасне обладнання і, безумовно, уважне ставлення персоналу клініки. Приймають лікарі: Берлинец Юрий Антонович, Левенец Светлана Тимофеевна, Тымченко Мария Александровна
3,7
Акції
в клініці 1 терапевт
Київ вул. Родини Крістерів, 18/6 , Виноградар
м.Нивки м.Почайна м.Оболонь
Файна Клініка — медичний центр для дорослих та дітей від народження. Ми надаємо консультативні послуги за понад 50 напрямами, виконуємо УЗ-діагностику, рентген, лабораторні дослідження (аналізи), проводимо вакцинацію, видаємо довідки, ведемо вагітність та спостерігаємо малюків із перших днів життя. Приймає лікар: Василенко Екатерина Александровна
  • PRP-терапія (внутрішньокавернозна) 5 000
  • PRP-терапія 1 зона 1 500