Сторінка 6. Лікарі терапевти в Києві (Шевченківський район)
Знайдено 54 лікаря
3 відгука
Таня
Очень понравился доктор. Рекомендую.
Лена П.
Сьогодні ми з сином були на прийомі у Юлії Володимирівни, дуже хороший лікар, і в першу чергу людина . Все дуже чітко і детально пояснила мені і синові, що стосується нашого питання. Написала призначення. Рекомендую цього компетентного лікаря!
Екаткрина
Уже не перший раз звертаюся до даного лікаря. Я дуже задоволена відвідинами, лікар компетентна, професіонал своєї справи. Він дуже добре пояснює і розповідає всю інформацію. Планую і далі звертатися тільки до неї. Рекомендую!
Терапевт, гастроентеролог
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту, дихальної і серцево-судинної систем. Приймає пацієнтів з гострою респіраторною вірусною інфекцією, анемією, бронхітом, синдромом подразненого кишечника, гастритом, холециститом, цирозом печінки і іншими патологіями.
Консультація від 550
Швыдка Ирина Александровна
Лікар-терапевт Швидка Ірина Олександрівна займається лікуванням кардіологічних захворювань, таких як ішемічна хвороба серця, серцева недостатність; гастроентерологічних хвороб, таких як панкреатит, гастрит, холецистит; отоларингологічних хвороб, таких як фарингіт, тонзиліт, бронхіт.
Лікар-терапевт, сімейний лікар, гастроентеролог
Скубий Дмитрий Викторович
Дмитро Вікторович – лікар терапевт, сімейний лікар, гастроентеролог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань внутрішніх органів, органів шлунково-кишкового тракту, органів дихання. Лікар здійснює розшифровку ЕКГ, інтерпретацію лабораторних аналізів. Лікує ГЕРХ (гастроезофагеальна рефлюксна хвороба), гастро-дуоденіт, холецистит, паренхіматозний панкреатит, гіпертонічну хворобу тощо.
Терапевт, пульмонолог
Клименко Дарья Анзоровна
Про дану професію мріяла із дитинства. Найважливішим у своїй роботі вважаю розуміння пацієнта про свій діагноз та лікування, що максимально намагаюсь донести при ведені пацієнтів. Адже, чим краще пацієнт розуміє свій стан, тим ефективніше лікування та вища довіра до лікаря.