Сторінка 3. Лікарі косметологи в Києві (Дарницький район)

6,0
Катя
Хожу к Татьяне Александровне на процедуры по биоревитализации кожи лица. Эффект действительно есть, морщин стало меньше, улучшился цвет лица, кожа стала упругой и более гладкой. Качеством предоставления услуг довольна. Рекомендую этого специалиста!
Косметолог-нутриціолог (дієтолог)
Спеціаліст проводить різні косметологічні маніпуляції. Виконує атравматичну та ультразвукову чистку обличчя, лімфодренажний масаж обличчя, пілінг обличчя. Спеціалізується на мезотерапії та біоревіталізації. Лікує акне та постакне. Консультує з питань підбору дієти.
Косметолог
Лікар-косметолог, фахівець в області естетичної, апаратної та ін'єкційної косметології. Виконує великий обсяг Догляду та лікувальних косметологічних процедур, серед яких контурна пластика обличчя, біоревіталізація, мезотерапія та інші види процедур. Має великий досвід у використанні заспокійливих, зволожуючих, що живлять, антивікових масок. Виконує пілінг шкіри обличчя, відбілювання. Використовує комплексні методи.
Консультація безкоштовно
Дерматовенеролог, косметолог, сімейний лікар