Сторінка 3 Дитячі стоматологи в Києві (метро Вокзальна)
Стоматолог, пародонтолог
Шукаєте надійного фахівця для лікування захворювань ясен? Зверніться до Вадима Мордвінова – досвідченого пародонтолога, який забезпечує високий рівень медичної допомоги та індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
**Чому обирають Вадима Мордвінова?**
- **Індивідуальний підхід**: Вадим ретельно розробляє персоналізовані плани лікування, враховуючи всі потреби та особливості кожного пацієнта.
- **Сучасні методи лікування**: Вадим використовує найновіші технології та підходи, такі як лазерна терапія, хірургічні втручання та регенеративні процедури.
- **Професійна чистка зубів**: Якісне скейлінг та полірування допоможуть зберегти ваші зуби здоровими та привабливими.
- **Комфорт і безпека**: Вадим створює комфортні умови для своїх пацієнтів, забезпечуючи безболісні та ефективні процедури.
Запишіться на консультацію сьогодні і відчуйте різницю професійного підходу до стоматологічного лікування!
Данило Валерійович- лікар, який дуже ретельно ставиться до своєї роботи. Вважає, що немає кращого зуба ніж власний, тому до останнього бореться за збереження зубів. Використовує в роботі тільки матеріали високої якості, працює з мікроскопом, використовує сучасні методи лікування. Виконує художні реставрації високої якості, моделює форму зубів, яку неможливо відрізнити від власної. Працює тільки по затвердженим світовим протоколам, користуючись принципом доказової медицини
Стоматолог-ортопед, хірург, імплантолог
Савчук Игорь Юрьевич
Лікар спеціалізується на відновленні зубів та їх протезуванні. Виконує клаптеві операції, операції з видалення зубів, в тому числі зубів мудрості. Проводить пластику вуздечки верхньої губи. Займається імплантацією зубів.
Стоматолог-ортодонт
Кальвари Екатерина Сергеевна
Чому я працюю лікарем?
Моя пристрасть до медицини та бажання допомагати людям визначили мій шлях у професії лікаря-ортодонта. Кожен день я маю можливість змінювати життя пацієнтів, даруючи їм не лише красиві усмішки, а й впевненість у собі.
Ортодонтія для мене – це більше ніж просто лікування зубів. Це мистецтво, яке поєднує в собі точність науки і тонкість людської чутливості. Моя мета – знайти індивідуальний підхід до кожного пацієнта, допомогти їм досягти ідеального вирівнювання зубів та забезпечити правильний прикус, що позитивно вплине на їх загальне самопочуття і якість життя.
Бреус Алина Александровна
Чому я працюю лікарем?
Служіння і допомога людям приносить мені найбільше задоволення. Мій найкращий результат – Ваша щира посмішка!
Стоматолог, ортопед, терапевт
Нарин Максим Александрович
Чому я працюю лікарем?
Бути стоматологом – це не просто точно поставити діагноз та полікувати зуби. Це не просто поставити пломбу.Бути стоматологом – це лікувати розмовою, допомагати пацієнтам відчувати себе більш впевненими, дарувати їм усмішки мрії
Бороненко Наталия Олеговна
Лікар здійснює прийом дорослих та дітей із захворюваннями зубів і ясен. Проводить чистку та відбілювання зубів. Лікує всі види карієсу, пульпіт, пародонтоз, стоматит та гінгівіт. Виконує пломбування кореневих каналів. Консультує з питань вибору паст.
Стоматолог, ортопед, терапевт
Марченко Роман Владимирович
Чому я працюю лікарем?
Завжди докладаю багато зусиль в технічних та естетичних аспектах моєї роботи, а також до побудови гарних стосунків лікар – пацієнт. Прихильник мультидисциплінарного підходу в стоматології. Я багатозадачний, комунікабельний та вмію працювати в команді. Мені подобається навчатись та постійно покращувати свої професійні навички
Стоматолог-ортодонт
Коренюк Ксения Сергеевна
Лікар займається корекцією та усуненням аномалій зубощелепної системи. Виконує установку лінгвальних невидимих брекетів, установку керамічних та сапфірових брекетів. Здійснює прийом дорослих і дітей. Консультує з питань виправлення прикусу.
Стоматолог-терапевт, стоматолог-ортопед
Куцюк Анатолий Анатольевич
Я завжди вірю, що лікування зубів має бути максимально комфортним для пацієнта. Моя головна мета – не тільки якісно виконати роботу, а й допомогти людині почуватися спокійно під час візиту. Я багато уваги приділяю спілкуванню, тому завжди готовий відповісти на питання і розвіяти будь-які сумніви. Для мене важливо, щоб після кожного прийому пацієнт йшов не тільки зі здоровими зубами, а й з приємним відчуттям підтримки та уваги.
Київ
вул. Оболонська набережна, 7, корп.5