Сторінка 20 Дитячі лікарі в Києві (Шевченківський район)
Прищепа Ирина Викторовна
Лікар-невролог, нейрофізіолог проводить електронейроміографію верхніх, нижніх кінцівок та обличчя ( стимуляційну та голкову), веде пацієнтів з різними видами та ступенями неврологічних захворювань та подальшою профілактикою загострень
Педіатр
Максимчук Валентина Николаевна
Лікарка спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань дітей від народження до 18 років
Стоматолог, ортопед, терапевт
Марченко Роман Владимирович
Чому я працюю лікарем?
Завжди докладаю багато зусиль в технічних та естетичних аспектах моєї роботи, а також до побудови гарних стосунків лікар – пацієнт. Прихильник мультидисциплінарного підходу в стоматології. Я багатозадачний, комунікабельний та вмію працювати в команді. Мені подобається навчатись та постійно покращувати свої професійні навички
Павленко Роман Александрович
Чому я працюю лікарем? Хороший зір - важлива складова якісного життя, і мені приємно допомагати людям зберігати його та відновлювати. Знання мов: англійська - середній рівень, іспанська - середній рівень
Дерматолог, дитячий дерматолог, дерматохірург, спеціаліст лазерних методик
Михайличенко Ольга Сергеевна
Спеціалізуюся на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри, а також сучасних лазерних методиках для естетичної та медичної дерматології. Постійно вдосконалюю знання на міжнародних конференціях, поєднуючи доказову медицину з індивідуальним підходом до кожного пацієнта. Мій девіз по життю: “Роби, що повинен, і будь, що буде”.
Оториноларинголог, косметолог
Калитка Мария Александровна
Лікар займається ендоскопічним оглядом ЛОР-органів, лікуванням патологій вух, горла та носа. Приймає пацієнтів з вазомоторним та алергічним ринітом, фронтитом, гайморитом, набряком гортані, гіпертрофією аденоїдів та іншими хворобами. Виконує риносептопластику, тонзилектомію, аденотомію, корекцію носових клапанів.
Трихолог
Стефанская (Васильченко) Ксения Романовна
Ксенія Романівна спеціалізується на виявленні та терапії різних порушень і патологічних проявів, що вражають шкірні покриви голови. Здійснює різного роду маніпуляції з лікування проблем шкіри голови, таких як випадання волосся і облисіння.
Назаренко Евгений Юрьевич
В роботі лікар надає перевагу використанні цифрових технологій та працює виключно зі збільшенням. Комплексний підхід до пацієнта та реалізація найкращого варіанту лікування - це основна мета під час кожного прийому.
Консультація Безкоштовно
Стоматолог - хірург
Лахтионова Алина Игоревна
Лікар-стоматолог-хірург з досвідом у проведенні хірургічних втручань в області стоматології. Відмінно володіє сучасними методами лікування та завжди знаходить індивідуальний підхід до кожного пацієнта. ЇЇ професіоналізм та дбайливе ставлення допомагають пацієнтам проходити навіть найскладніші процедури з мінімальним дискомфортом.
Дитячий стоматолог
Илющенко Валерия Сергеевна
Я – дитячий лікар, який вірить, що кожна дитина є унікальною. Для мене найважливіше – знайти індивідуальний підхід до кожного маленького пацієнта, щоб вони відчували себе комфортно. . Кожен прийом – це новий досвід, де я прагну не лише лікувати, а й слухати, розуміти та підтримувати дитину та її батьків. Моє завдання – створити атмосферу довіри та впевненості, адже здоров'я та добробут дітей для мене – пріоритет.