Сторінка 18 Дитячі лікарі в Києві (Шевченківський район)

Стоматолог - хірург
Лікар-стоматолог-хірург з досвідом у проведенні хірургічних втручань в області стоматології. Відмінно володіє сучасними методами лікування та завжди знаходить індивідуальний підхід до кожного пацієнта. ЇЇ професіоналізм та дбайливе ставлення допомагають пацієнтам проходити навіть найскладніші процедури з мінімальним дискомфортом.
Київ вул. Салютна 2-Б м.Нивки255
Дитячий стоматолог
Я – дитячий лікар, який вірить, що кожна дитина є унікальною. Для мене найважливіше – знайти індивідуальний підхід до кожного маленького пацієнта, щоб вони відчували себе комфортно. . Кожен прийом – це новий досвід, де я прагну не лише лікувати, а й слухати, розуміти та підтримувати дитину та її батьків. Моє завдання – створити атмосферу довіри та впевненості, адже здоров'я та добробут дітей для мене – пріоритет.
Київ вул. Салютна 2-Б м.Нивки255
Лікар-дерматовенеролог, дерматохірург
Доктор медичних наук, старший дослідник. Спеціалізація: діагностика, лікування та профілактика захворювань, що передаються статевим шляхом, запальних процесів урогенітального тракту, захворювань шкіри дорослих та дітей, зокрема грибкової, паразитарної, бактеріальної, вірусної етіології, алергодерматозів, проведення дерматоскопії та видалення новоутворень шкіри.
Лікар-дерматовенеролог
лікування хронічних дерматологічних захворювань, персоналізований підхід в діагностиці та лікуванні хронічних дерматозів обличчя, діагностика дерматоонкологічних станів у дорослих та дітей.
Дерматовенеролог, Дитячий дерматолог
Персоналізований підхід до діагностики та лікування дерматологічних захворювань та захворювань чоловічої та жіночої статевої системи, цифрова дерматоскопія та діагностика новоутворень шкіри у дорослих та дітей.
Дерматолог, Дерматовенеролог
персоналізований підхід до діагностики та лікування хронічних дерматологічних захворювань, цифрова дерматоскопія та діагностика новоутворень шкіри у дорослих та дітей.
Дерматолог, косметолог, трихолог, дерматовенеролог
Анастасія Сергіївна – лікар дерматовенеролог, дерматолог, косметолог, трихолог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань дерматологічного профілю. Проводить кріодеструкцію, видалення папілом/бородавок, ультразвукове та механічне чищення обличчя, масаж обличчя, поверхневі та поверхнево-серединні пілінги, мікроструми обличчя, фотоомолодження, видалення судин тощо.
Київ вул. Кониського, 45-49 (Тургенівська) м.Лук'янівська215
Лікар УЗД
Спеціаліст в області ультразвукової діагностики. Лікар першої кваліфікаційної категорії.
Київ вул. Кониського, 45-49 (Тургенівська) м.Лук'янівська215
Клінічний психолог
Лідія Вікторівна - клінічний психолог, яка працює в інтегративному підході, орієнтуючись на особистість клієнта та його актуальні потенційні можливості. Використовує переважно психоаналітичний підхід, методи когнітивно-поведінкової терапії, схема-терапії. Консультує клієнтів, які знаходяться в кризових станах, в пошуках нових сенсів і переживають розлади адаптації. Приймає дорослих та підлітків з 12 років (12-16 років - з батьками, з 16 років можуть самостійно).
Консультація 1500 онлайн
Офтальмолог, дитячий офтальмолог
Попович Мирослава Федорівна - офтальмолог, яка займається діагностикою та лікуванням захворювань очей у дорослих і дітей. Виконує візіометрію, пневмотонометрію, офтальмоскопію, ОКТ, периметрію, а також проводить діагностику катаракти та глаукоми. Лікар спеціалізується на малоінвазивних хірургічних втручаннях, зокрема видаленні халязіону та сторонніх тіл. Запишіться на прийом у «Оксфорд Медікал», щоб подбати про здоров’я своїх очей.