Сторінка 92 Дитячі лікарі в Києві

Чому я працюю лікарем? Я вважаю, що професія лікаря найголовніша і найпотрібніша у світі, оскільки людське здоров’я - це найбільша цінність. Маю велике бажання допомагати людям, стараюся знаходити індивідуальний підхід до кожного пацієнта та прагну, щоб після спілкування зі мною у людини залишилися лише приємні емоції та спокій, що все під контролем.
Київ м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Дитячий психолог
Психолог, психотерапевт, психосоматолог
Консультація 2000 грн.
Дерматовенеролог, дитячий дерматовенеролог, дерматолог-хірург
Доктор медичних наук, старший дослідник. Спеціалізація: діагностика, лікування та профілактика захворювань, що передаються статевим шляхом, запальних процесів урогенітального тракту, захворювань шкіри дорослих та дітей, зокрема грибкової, паразитарної, бактеріальної, вірусної етіології, алергодерматозів, проведення дерматоскопії та видалення новоутворень шкіри.
Алерголог, терапевт
Офтальмолог, дитячий офтальмолог
Оксана Миколаївна – фахівець з дитячої офтальмології, лікарка-офтальмологиня вищої категорії. Володіє всіма методами інструментальної та апаратної діагностики зору, виконує широкий спектр обстежень. Лікарка з 25-річним досвідом роботи. За минулі роки проходила різні тренінги, вебінари, майстер-класи, відвідувала конференції для підвищення рівня знань, пізнання нових методів лікування і профілактики захворювань очей у дітей.
Консультація від 850
Педіатр, неонатолог
Педіатр першої категорії, неонатолог вищої категорії
Уролог-андролог, УЗД-фахівець
Досвідчений лікар-уролог, який вже понад 20 років успішно допомагає чоловікам відновити їх чоловіче здоров'я. Здоров'я пацієнтів — найвищий пріоритет у роботі Андрія Миколайовича. Найбільша радість для лікаря — це бачити щасливі очі людини, яка перемогла свою недугу і повернулась до повноцінного життя.
Пластичний хірург, хірург
Київ вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1 р.Подільський
УЗД-фахівець
Олексій Вікторович - лікар ультразвукової діагностики. Має досвід проведення блокад периферичних нервів та карпального каналу під УЗД контролем.
Консультація від 600 грн