Ткаченко Жанна Сергіївна
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
лікар вищої категорії
кандидат медичних наук
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець практикується на лікуванні і профілактиці гінекологічних захворювань. Жанна Сергіївна Ткачук професійно лікує запальні захворювання органів малого таза, порушень менструального циклу, надає консультативні послуги з діагностики та лікування гострих і хронічних кровотеч, запальних патологій статевих органів. Використовуючи сучасні методи, проводить лікування фонових процесів шийки-матки. Допомагає пацієнтам при кліматичних розладах, молочниці.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Толя
17 березеня '20р.
Лікар дуже гарний. Я "Знайшла" свого лікаря. Від прийому я отримала вичерпну інформацію з приводу моєї проблеми. Я повністю задоволена роботою спеціаліста. Буду приходити повторно, адже такого спеціаліста важко знайти. Рекомендую!
27.04.2017
03 березеня '20р.
Я у цього лікаря не перший раз, дуже сподобалася як фахівець. Все доступною мовою пояснює, уміє знайти підхід до пацієнта і дуже тепло приймає. Всім рекомендую цього фахівця. Неодмінно прийду на повторний прийом, адже таких спеціалістів мало!
- 1994 р. — Національний медичний університет ім. О. О. Богомольця "Лікарська справа".
- 1997 р. — Інтернатура за фахом «Акушерство і гінекологія».
Курси підвищення кваліфікації
- 1997 р. — ТУ «УЗД в акушерстві та гінекології».
- 2019 р. — Спеціалізація «Ультразвукова діагностика» при Київській медичній академії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика, м. Київ.
- 2019 р. — Участь в освітній програмі «Visus course. GE Healthcare», м. Санкт-Петербург.
- 2019 р. — Участь в міжнародній конференції «Східноєвропейські зустрічі професіоналів. Материнсько-плодова медицина», м. Київ.
- 2019 р. — Участь в освітньому курсі School of Medicine Wright state University «The 11-13 Weeks Scan».
- 2019 р. — Участь в міжнародній конференції «Східноєвропейські зустрічі професіоналів. Звичайні втрати вагітності», м. Київ.
- 2019 р. — Участь в 2-х денному лекційному курсі з майстер-класом UZ School «УЗ та Допплер моніторинг вагітності високого перинатального ризику", м. Харків.
- 2019 р. — Участь в освітній програмі «For successful completion of the education program Women's Heaithcare. GE Healthcare», м. Москва.
- 2019 р. — Теоретично-практичний курс «Ультразвукова діагностика захворювань щитоподібної залози, органів шиї та інших поверхневих органів та тканин. Відпрацювання техніки тонкоголкової аспіраційної біопсії вузлів щитоподібної залози на фантомах», м. Київ.
- 2019 р. — Участь в 2-х денному лекційному курсі з майстер-класом UZ School «Весь перший триместр», м. Харків.
- 2020 р. — Участь у Другому міжнародному конгресі «Школа Яна Дональда» «Ультразвук в акушерстві та гінекології», м. Київ.
- 2020 р. — Участь в 2-х денному лекційному курсі з майстер-класом UZ School «УЗД в гінекології», м. Харків.
- 2020 р. — Участь в онлайн-вебінарі «УЗД вад розвитку верхньої кінцівки плода».
- 2020 р. — Участь в онлайн-вебінарі «Ехогістеросальпінгоскопія (ЕХО ГСС). Всі деталі методики проведення процедури».
- 2020 р. — Участь у Другій Українській професійній школі з міжнародною участю (Україна-Італія-Польща) «Гінекологічна та репродуктивна ендокринологія (ISGE)».
- 2020 р. — Участь в онлайн-вебінарі «Сім кроків пренатальної діагностики вад серця».
- 2020 р. — Участь в науково-практичному симпозіумі з онлайн-трансляцією «Жінка XXI-століття: про молочну залозу на чистоту ...».
- 2020 р. — Участь в онлайн-вебінарі «Ранні предиктори перинатальних ускладнень».
- 2020 р. — Участь в онлайн-вебінарі «Сучасні аспекти ведення вагітних з передчасним розривом плодового міхура».
- 2020 р. — Участь у Другому Міжнародному науково-практичному інтернет-марафоні з ультразвукової діагностики та медицини плода «Кардіологія плода та інші актуальні питання УЗД в акушерстві та гінекології».
- 2020 р. — Участь в міні-семінарі професора М. В. Медвєдєва. Онлайн-курс «Невиношування вагітності».
Участь в асоціаціях
- Член УАФУД і EFSUMB.
- Сертификація FMF.
Лікар акушер-гінеколог, УЗД-фахівець надає послуги
- УЗД плоду з об'ємною реконструкцією в 3D / 4D (на всіх термінах вагітності);
- УЗД багатоплідної вагітності з об'ємною реконструкцією в 3D / 4D (на всіх термінах вагітності);
- УЗД при патологічних станах плоду з розширеною допплерометрією, об'ємною реконструкцією плацентарного судинного пучка;
- УЗД жіночих тазових органів з об'ємною реконструкцією в 3D;
- УЗД стану жіночої репродуктивної системи і плоду під час вагітності, в тому числі при багатоплідній вагітності;
- УЗД молочних залоз, щитовидної залози;
- проведення простої і розширеної кольпоскопії;
- сучасна діагностика і методи лікування гострих і хронічних захворювань органів малого таза, порушень менструального цикла, ендокринних розладів, сечостатевих інфекцій, патології шийки матки;
- ведення одноплідної і багатоплідної вагітності.
Лікар акушер-гінеколог, УЗД-фахівець займається лікуванням захворювань
- кіста яєчника;
- лейкоплакія піхви;
- аменорея;
- олігоменорея;
- дисменорея.
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Академгородок
Арсенальная