Тихоненко Наталія Олександрівна
Нефролог
Лікар вищої категорії
Наталія Олександрівна - дитячий нефролог, має вищу категорію, головний спеціаліст з дитячої нефрології Департаменту охорони здоров'я м Київ. Основний напрямок в роботі діагностика, лікування та профілактика гострих, хронічних, інфекційних захворювань нирок і сечовивідних шляхів у дітей.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
01 листопада '19р.
Наталья Александровна ,ведёт нашего сына с 2014 года. У сына 2 сторонний ПМР .Мы всегда получали высококвалифицированную помощь от Натальи Александровны и в будние и в выходные , и в медучреждении и по телефону. Наталья Александровна доктор от Бога и человек с большим и добрым сердцем .Спасибо большое доктору!
Илона
28 лютого '17р.
Врач очень внимательная. Провела успешное лечение моего ребенка и болезнь отступила. Рекомендую ее, как прекрасного специалиста!
03 грудня '16р.
Обследовалась у Натальи Александровны, когда появились боли в пояснице. Консультация хорошая, все тщательно объясняет и лечение сразу помогло.
04 листопада '16р.
Благодаря своевременной консультации нефролога я смогла вылечить пиелонефрит и предотвратить переход заболевания в хроническую стадию Очень благодарна доктору за качественное лечение и индивидуальный подход к каждому пациенту.
05 серпня '16р.
Очень хороший врач! Рекомендую!
Виктория
25 липня '16р.
Все просто замечательно. Рекомендую!
Леся
15 грудня '20р.
В 2011р врятувала нашого сина буквально з того світу, правільно підібравши лікування запущеного гломерулонефриту. Зараз сину 14 років, здоровий, грає у футбол)), всією родиною молимся за її здоров‘я
Наталия
02 березеня '19р.
Попали в стационар по скорой. Наталья Александровна спасла мне ребенка в критическом состоянии. Нефролог высшей квалификации и Человек с большой буквы. Внимательная, приятная, здоровье ребенка всегда на контроле, даже в выходные.
Смело рекомендую! Очень благодарны за лечение.
Курси підвищення кваліфікації
- Стажування з дитячої нефрології в університетській лікарні м. Едмонтон, Канада;
- Участь у щорічних науково-практичних конференціях, з'їздах нефрологів України, Всесвітніх днях нирки, міжнародних післядипломних курсах ERA-EDTA.
Участь в асоціаціях
- Член Асоціації нефрологів України.
Лікар-нефролог займається лікуванням захворювань
- Жовчнокам'яна хвороба
- Гломерулонефрит
- Пієлонефрит
- Артеріальна гіпертензія
Лікар-нефролог надає послуги
- діагностика, лікування та профілактика захворювань нирок і сечовидільних шляхів у дітей;
- інтерпретація методів діагностики (клініко-лабораторної, ультразвукової, рентгенологічної, радіоізотопної, морфологічної, молекулярно-генетичної) і застосування сучасних методів лікування нефрологічних захворювань у дітей;
- раціональна антибактеріальна терапія, протирецидивна терапія в комплексі з фітотерапією, сучасна ренопротекторна терапія.
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Бориспольская
Васильковская