Сьомушкіна Маргарита Юріївна

Лікар УЗД
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лікар працює в клініках: Лікар працює в клініках:
Київ просп. Володимира Івасюка, 20а м.Оболоньм.Мінська

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• Закінчила Національний медичний університет імені Богомольця в 2021 році, спеціальність «лікувальна справа», інтернатура зі спеціальності « загальна практика – сімейна медицина» (закінчила в 2023 році).
  • Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика – спеціалізація з ультразвукової діагностики (2024 р.)

Курси підвищення кваліфікації

• вересень- жовтень 2024 – ТУ « Еходопплерографія серця і магістральних судин» на базі НУОЗУ імені П.Л.Шупика
  • лютий 2025 – тренінг з оволодіння практичними навичками « ЕХО: стандартний протокол, позиції та доступи»
  • лютий 2025 - тренінг з оволодіння практичними навичками « ЕХО: оцінка функції системних клапанів»
  • лютий 2025 - тренінг з оволодіння практичними навичками « BREAST ULTRASOUND – базовий курс з УЗД патології молочних залоз»
  • березень 2025 - ТУ «Ультразвукова діагностика судин» на базі НУОЗУ імені П.Л.Шупика
  • березень 2025 - учасник майстер-класу з ЕХО-КГ «Об’єктивні ознаки структурних та фунціональних порушень міокарду.

Лікар УЗД надає послуги

• Дуплексне сканування судин голови та шиї
  • УЗД молочних та грудних залоз
  • УЗД органів черевної порожнини
  • УЗД щитоподібної залози