Рожнов Артем Станіславович
Стоматолог-гігієніст
Стоматолог-гігієніст проводить огляд і оцінює стан порожнини рота у пацієнта, вчить, як правильно доглядати за зубами. Здійснює якісні, професійні комплекси гігієнічних процедур. Проводить демонстраційні консультації, що б вказати на помилки пацієнта в щоденної гігієни ротової порожнини, потім показує, як правильно це потрібно робити.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Денис
25 лютого '17р.
У меня от зуба остался один корень. Собирался его удалить, что б потом определиться, что делать дальше. Артем Станиславович настоятельно рекомендовал оставить корень и реставрировать зуб, так как рентген показал, что корень совершенно здоровый. Хочу поблагодарить доктора за его политику сохранения зуба. Он сделал все возможное. И сделал это очень хорошо.
Кирилл
15 лютого '17р.
На прием к Рожнову попал случайно. Зубы у меня в запущенном состоянии. Один постоянно реагировал на холодное и горячее. Оказалось - это кариес. Лечение прошло легко и быстро. С остальными зубами было не просто. Еще два зуба Артем Станиславович возродил заново. После реставрации они стали, как новенькие. Я благодарен случаю, что мне попался такой хороший специалист.
Маргарита
20 березеня '19р.
К Артему Станиславовичу пошла по рекомендации. Выпала коронка на переднем зубе. Ставил другой врач. Доктор заменил штифт и поставил новую коронку, которая по цвету и форме не отличается от остальных протезированных зубов. Моя благодарность Артему Станиславовичу.
- 2015 р. — Національний медичний університет ім. О. О. Богомольця, за спеціальністю «Стоматологія».
Курси підвищення кваліфікації
- 2015 р. — Семінар "Сучасні стратегії профілактики та лікування стоматологічних захворювань, світовий досвід та перспективи розвитку", м. Київ;
- 2015 р. — Лекційно-демонстраційний семінар «Принципи біотолерантності та біоеквівалентності в сучасній стоматології», м. Київ;
- 2014 р.- учасник 3-ї міжнародної Стоматологічної конференції студентів та молодих вчених, м. Ужгород;
- 2014 р. – Учасник 2-го з'їзду асоціації студентів-стоматологів України, м. Івано-Франківськ;
- 2016 р.- Учасник "School of dental excellence in Kiev" м. Київ;
- 2016 р.- Лекційний курс «Реставрація контактного пункта" м. Санкт-Петербург;
- 2017 р.- Курс навчання похудожній реставрації зубів, м. Полтава.
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Академгородок
Арсенальная