Поліщук Вікторія Ігорівна

Дерматокосметолог
Поліщук Вікторія Ігорівна — лікар дерматокосметолог. Спеціаліст в області лазерних технологій, займається лікуванням захворювань шкіри сучасними методами, в тому числі за допомогою лазера.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Олга
10 березеня '20р.
Лікар приділяє достатньо часу, немає жодного поспіху. Так само хочу виділити те, що у лікаря індивідуальний підхід до кожного з пацієнтів. Призначене лікування дійсно допомагає як і добродушне ставлення лікаря до пацієнта. Дякую!
Олександра
12 лютого '20р.
Лікар досвідчена, та дуже приємна жінка і ставитися до людини, не лише як спеціаліст у своїй галузі, а як і психолог. Тому, я залишився дуже задоволена її роботою! Обов'язково прийду знову на прийом. Безперечно буду рекомендувати знайомим!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2008-2014 рр. — Одеський Національний Медичний Університет ім. Пирогова (ОНМедУ), факультет " Лікувальна справа". Диплом.

Курси підвищення кваліфікації

• 2014-2016 рр. — Одеський шкірно-венерологічний диспансер, інтернатура за фахом " Лікар дермато-венеролог". Отриманий сертифікат.
  • 2015 р. — Інститут професійних технологій, курс " Апаратна косметологія". Диплом.
  • 2018 р. — Сертифікат про відвідування семінару " Нейротоксин-маркетинг або доказова медицина"
  • 2018 р. — Сертифікат " Анатомія і корекція зв'язок і жирових пакетів"
  • 2018 р. — Марбелья. Іспанія. Участь в щорічному міжнародному конгресі лазерних технологій Candela Academy