Панасюк Галина Євгенівна

КТ-діагност
лікар першої категорії
Галина Євгенівна лікар КТ-діагност, займається обстеженням на комп'ютерному томографі всіх внутрішніх органів.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Павло Адамович
30 листопада '-1р.
Коли назначили мені пройти обстеження, звернувся до Панасюк. Вона зробила обстеження швидко, ретельно, записала все, що мене турбувало. Також мені видали детальний опис. Дякую за людяність та турботу.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• Львівський державний медичний університет ім. Д. Галицького

Курси підвищення кваліфікації

• 2007 рік — спеціалізація за спеціальністю «Функціональна діагностика», Львівський державний медичний університет ім. Д.Галицького, ФПДО
  • 2009 рік — тематичне удосконалення (ТУ), «Комп’ютерна і магнітно-резонансна томографія», Київ, Національна медична академія післядипломної освіти П.Л.Шупика
  • 2009 рік — спеціалізація за спеціальністю «Рентгенологія», Львівський державний медичний університет ім. Д.Галицького, ФПДО
  • Постійне проходження передатестаційних циклів (ПАЦ), курсів тематичного удосконалення (ТУ) за спеціальністю «Рентгенологія»
  • Участь у науково-практичних конференціях та міжнародних школах-семінарах. Події відбуваються за участі видатних фахівців з радіології Канади, США, Німеччини та України

Лікар КТ-діагност надає послуги

• Консультації лікаря-радіолога
  • Променева діагностика з застосуванням МРТ (магнітно-резонансної томографії) та КТ (комп’ютерної томографії)