Ковальчук (Гукалюк) Лариса Михайлівна

Лікар-дерматовенеролог, дитячий дерматолог, дерматоонколог, трихолог, косметолог
Надає послуги з лікування хронічних дерматозів, займається видаленням доброякісних новоутворень шкіри, веде дитячий прийом. Закінчила Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я.Горбачевського.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Олександр
28 липня '18р.
Був на прийомі вчора, дуже професійний і приємний лікар, розповіла все дуже класно, те що не потрібно було робити теж роповіла, утримала мене від зайвих витрат, ну і просто як особистість дуже хороша) Однозначно рекомендую.
Алена
06 лютого '17р.
Гукалюк Ларисе мои искренние слова благодарности и пожелания профессионального роста. Очень внимательный и приятный врач-дерматолог. Меня впечатлили результаты лечения у нее.
Валерий Ф
10 грудня '16р.
Удаляла у Ларисы Михайловны гемангиому. Результатом вполне удовлетворена. Доброжелательный человек, квалифицированный врач. Работает с душой.
Евгения Г.
14 вересня '16р.
Консультация прошла успешно, врач назначила лечение. Внимательная, доброжелательная, приятная женщина.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2010 р. — Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського;
  • 2012 р. — інтернатура на базі НМАПО з дерматовенерології.

Курси підвищення кваліфікації

• 2012 р. — Курси косметолога «Космотрейд»;
  • 2016 р. — Курси підвищення кваліфікації.

Лікар-дерматовенеролог, трихолог виконує процедури

• консультация дерматолога (взрослого, детского);
  • удаление новообразований (удаление родинок, папиллом, бородавок);
  • удаление сосудистых звездочек;
  • трихология (лечение заболеваний кожи головы и волос);
  • мезотерапия;
  • лечение угревой болезни;
  • чистка лица.

Лікар-дерматовенеролог, трихолог лікує захворювання:

• Вірусні бородавки
  • Грибок нігтів (оніхомікоз)
  • Вугрі
  • Дерматит