УЗД передміхурової залози в Києві (метро Тараса Шевченко)

УЗД передміхурової залози 550 грн.
УЗД передміхурової залози 450 грн.
УЗД передміхурової залози 550 грн.
УЗД передміхурової залози 700 грн.
УЗД передміхурової залози 760 грн.
УЗД передміхурової залози 670 грн.
6,0

Сб
Буймирова Любов Яківна
Якість на найвищому рівні. Дуже задоволена.
Ганна
Прекрасна клініка, вічливий персонал
Aleksandr
Дуже кваліфікований фахівець. Консультація пройшла на гідному рівні, я дуже вдячні фахівцю. В адресу лікаря хочеться сказати тільки найкращі слова та побажання. Дякую відповідальний підхід до мого здоров'я! Прийду на повторний прийом.
Роберт
Лікар дуже уважний. Вміє знайти словесний контакт з пацієнтом, все пояснив та розповів. В цілому, всім задоволені. Його рекомендації з приводу лікування мені допомогли. зараз відмічаю значне покращення свого самопочуття. Рекомендую!
Владислав
Валерий Григорьевич очень помог мне в свое время. После нескольких сеансов буквально поставил меня на ноги. И я забыл про спину белее чем на два года. Лечение очень эффективно. И жена моя у него спину лечит.
Дмитрий
Отличный специалист! Хорошо принял, внимательно отнесся к моей проблеме, подобрал необходимое лечение. Прошел курс процедур. Остался очень доволен результатом. Чувствую себя хорошо. Работу доктора оцениваю на 5.
Іштар — це клініка сучасного зразка, що відкрила свої двері для пацієнтів будь-якого віку. На території медичного центру надають розширений спектр послуг, включаючи інструментальну діагностику. Лікарі регулярно проходять курси підвищення кваліфікації, що дозволяє впроваджувати на практиці оновлені методики терапії.
  • УЗД простати та сечового міхура з залишковою сечею 550
  • УЗД передміхурової залози (трансабдомінально) 450
  • УЗД передміхурової залози (трансректально) 550
ИВР
Київ вул. Оболонська, 12
м.Тараса Шевченко6 5 м.Контрактова площа11 4
Інститут вертебрології і реабілітації на Подолі входить до мережі клінік, розташованих в Києві та інших регіонах України, що спеціалізуються на лікуванні захворювання спини і суглобів. На базі Інституту використовується унікальна фінсько-німецька методика лікування рухом за допомогою високотехнологічних тренажерів David.
  • УЗД простати трансректально 760
  • УЗД простати трансректально, сечового міхура і визначення залишкової сечі 670
ИВР
Київ вул. Загорівська, 23 (пов. 1) , Лук'янівка
м.Лук'янівська22 8 м.Дорогожичі23 9 м.Тараса Шевченко34 11
Інститут вертебрології і реабілітації на Лук'янівці займається проблемами патології хребта, заснований в 2002 році. Колектив інституту має багаторічний досвід роботи в даній області, вся діяльність сертифікована МОЗ, авторські методики запатентовані.
  • УЗД простати трансректально 760
  • УЗД простати трансректально, сечового міхура і визначення залишкової сечі 670
ADONIS
АДОНІС (ADONIS) — це сучасний хірургічно-діагностичний центр на Подолі, який надає комплексні послуги для пацієнтів з усієї України. На території клініки використовується сучасне технічне оснащення класу "Люкс". Передові технології та регулярне оновлення обладнання спрямовані на отримання якісного результату.
Київ вул. Новокостянтинівська, 15/15
м.Почайна23 9 м.Тараса Шевченко23 9 м.Дорогожичі41 7
Клініка гінекології та репродуктивної медицини "Здоров'я родини" почала свою роботу в 2008 році. Всі процедури в медичному закладі проводяться відповідно до стандартів всесвітньої організації охорони здоров'я. У 2014 році центру була присвоєна I акредитаційна категор
Клініка генетики репродукції "Вікторія" створена в 2007 році, займається лікуванням безпліддя, працює в області репродуктивних технологій. Фахівці центру ведуть активну науково-практичну діяльність, мають високий рівень професійної підготовки.
Добробут
Київ вул. Татарська, 2 Е
м.Лук'янівська8 2 м.Тараса Шевченко28 12
Київ вул. Олексія Терьохіна, 4 , Антифіївка
м.Почайна27 7 м.Тараса Шевченко34 7
АМЦ "Мудрий Лікар" — клініка, яка надає широкий спектр лікувально-діагностичних послуг за такими напрямками: лікування безпліддя, ведення вагітності та оперативна гінекологія. У центрі також можна записатися на прийом до педіатра і уролога.
  • УЗД передміхурової залози 380