Сторінка 2. Діагностичні центри Києва на м.Палац Україна

Сб Нед
Войцеховська Тетяна Анатоліївна
Задоволена, все чудово!)
Картамишева Ольга Олександрівна
Дуже гарний лікар, відмінний спеціаліст.Всім дуже задоволена
Красюк Андрій Олександрович
Все добре, кваліфікований лікар, з гарним настроєм , нам сподобалось. Сподіваємося що призначене нам лікування допоможе.
Лилия
отличная клиника. Иду к любому специалисту без боязни, что что-то сделают не так, в отличие от других частных клиник, в которых приходится посетить сто разных специалистов, чтобы поставить диагноз и эффективно пролечиться. Конкретно посещала дерматолога и УЗИ-ста Глухенького Евгения Викторовича, гинеколога Вергуленко-Фаль Аллу Олеговну, ЛОР-а Вергуленко Николая Ивановича - все прекрасные специалисты. Всегда наблюдаюсь только у них
Олеся
Да, в этой клинике я именно к Дворской попала на прием. Хорошая женщина, грамотный дерматовенеролог. Мою болячку вылечила спокойно. Так что Светлана Александровна вполне компетентна, я довольна.
Нана Олеговна— квалифицированный специалист, опытный и требовательный к себе. К своей работе и больным относится с уважением, что, к сожалению, не так часто встречается в нашей стране. Спасибо за то, что Вы есть!
Київський медичний центр "Ганімед" є багатопрофільним. Фахівці центру надають послуги в областях мамології, андрології, венерології і т.д. Центр забезпечений сучасною апаратною базою для точної діагностики. До кожного пацієнта застосовується індивідуальних підхід, гарантується повна анонімність.
6,7
Київ вул. Саперне Поле, 3
м.Палац Україна12 4 м.Либідська14 3 м.Печерська15 6
iOrtho створений для того, щоб забезпечити найбільш ефективними і простими рішеннями стоматологічних проблем у дорослих і дітей. Зокрема, наша ключова експертиза — ортодонтичне лікування із застосуванням технології Invisalign. Завдяки тому, що ми отримуємо оригінальну продукцію Invisalign безпосередньо від заводу виробника "Align Technology" — у нас є...
6,2
Київ вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д)
м.Печерська6 5 м.Звіринецька14 10 м.Палац Україна31 17
Медичний центр "Здравиця" — це сучасна клініка сімейної медицини, що поєднує діагностику, ендоскопію, малоінвазивної хірургію і травматологію, естетичну косметологію і фізіотерапію. Консультативне відділення включає сімейну терапію, педіатрію, кардіологію, неврологію, ендокринології, акушерство та гінекологію, урології, отоларингологію, офтальмологію і...
Київ вул. Антоновича, 72
м.Олімпійська м.Палац Україна
Тимчасово лікарі ведуть прийом на території інших медичних центрів. Сучасний Центр естетичної медицини "BG-LAB" надає повний комплекс послуг в області косметології, трихолог, дерматології. Надає можливість пацієнтам не тільки відновити здоров'я і красу шкіри, волосся, тіла, але і зберегти результат на довгий час. Фахівці вищої кваліфікації, які працюють в...
6,1
Київ вул. Єжи Ґедройця (кол. Тверська), 2 (оф. 258)
м.Палац Україна6 3 м.Звіринецька19 9
Гінекологічна клініка "Астарта" спеціалізується з області діагностики і лікування різних патологій жіночої репродуктивної системи.
  • УЗД органів малого тазу (вагінальним, абдомінальним датчиком) 700
  • УЗД органів черевної порожнини (печінка, жовчний міхур і протоки, підшлункова залоза, селезінка)м 800
  • УЗД органів сечовидільної системи (нирки, сечовий міхур) 550
  • УЗД щитоподібної залози 550
  • УЗД молочних залоз 550
Диагностические центры "Доктор Филин"
6,1
Київ вул. Казимира Малевича, 86г (вул. Боженка)
м.Палац Україна15 4 м.Либідська25 6
Спеціалізоване медустанову "Доктор Філін" займається проведенням діагностичних заходів різного спрямування з метою виявлення патології на будь-яких стадіях розвитку.
  • КТА грудного, черевного відділу аорти та клубових артерій (з в/в контрастуванням) 3 450
  • КТА черевного відділу аорти, клубових артерій та артерій нижніх кінцівок (з в/в контрастуванням) 3 950
  • КТА грудного відділу аорти (з в/в контрастуванням) 3 300
  • КТА черевного відділу аорти (з в/в контрастуванням) 3 300
  • КТА верхніх кінцівок (з в/в контрастуванням) 3 350
Сеть клиник "Медиком"
5,2
Київ вул. Василя Тютюнника, 37/1
м.Палац Україна6 2 м.Печерська16 6 м.Звіринецька21 10
Поліклініка "Медіком" розташоване в житловому комплексі "Престиж Хол" на вулиці Анрі Барбюса. Високий професіоналізм персоналу, що пройшов суворий конкурсний відбір, дозволяє бути впевненими в якості та результативності лікування. Багатопрофільна клініка працює за такими напрямками: Консультації педіатрів, терапевтів, вузькопрофільних фахівців; Діагностичні...
Київ вул. Старонаводницька, 13 (офіс 48)
м.Печерська16 5 м.Палац Україна31 16 м.Дніпро39 7
Медичний заклад "Міжнародний медичний центр" - спеціалізований центр. Рік відкриття - 1999. Спочатку називався "Лабораторія доктора Редгера" як спадкоємець медичних традицій берлінських закладів - Медичного діагностичного інституту та Інституту медичної молекулярної діагностики. У медичному центрі працюють фахівці з функціональної та ультразвукової...
Київ вул. Велика Васильківська, 132
м.Либідська3 2 м.Деміївська33 4 м.Палац Україна11 4
Медичний центр "Персомед" надає широкий спектр медичних послуг і лабораторних досліджень для всієї родини. Висококваліфіковані фахівці в найкоротший термін поставлять діагноз і підберуть правильне і ефективне лікування.
Київ вул. Євгена Коновальця, 44
м.Печерська4 12 м.Палац Україна21 7
Медичний центр "International Multi-Profile Clinic" — широкопрофільна медустанова, що спеціалізується на наданні якісної та комплексної терапії. При цьому використовуються Американські протоколи лікування. Фахівці клініки — кваліфіковані та досвідчені лікарі, мають досвід роботи за кордоном.