Сторінка 2. УЗД наднирників в Києві - Дарницький район

7,0
Знайдено 36 клінік

Сб Нед
Бєвз Андрій Миколайович
Лаборатория на высоте ул. Бажана,12. Администратор, Марина-вежливая. Мед. сестра, Анна-заботливо относится к больным. У меня проблемные вены( после химии), хожу только к Анне, так как только эта замечательная девушка может взять кровь.Не первый раз хожу, продолжайте в том же духе ! Большая просьба к руководству, не меняйте мед.персанал так часто, так как очень есть привыкание к одной медсестре, которая знает подход. Сегодня я очень обрадовалась, когда увидали Анну. Спасибо за хорошо подобранный персонал!
Постоянная проблема для сына - сдавать анализ крови. Иголки боится как огня, но благодаря чуткости и внимательному подходу персонала, тут даже не плакал особо. Теперь будем обращаться только сюда!
Клиника буквально в двух минутах от дома. Надо было давно сходить на МРТ и когда открылись, сразу же сделала. Осталась довольна сервисом, так что вот теперь и мать сюда привела. Ей тоже всё понравились, особенно то, что диагноз не подтвердился и лечение намного проще стало) В общем, рекомендую.
Очень понравилось,как меня обследовали.Вначале очень боялась ,но молоденький доктор успокоил,объяснил как все будет происходить .Хорошое качество снимков подтвердил мой доктор нейрохирург.Рекомендую.
Вера
Я давно была наслышана об инновационной диагностике на Ревуцкого. Поэтому, когда нужно было сделать МРТ головного мозга сразу обратилась сюда. Хорошие специалисты, индивидуальный подход к клиент, современное оборудование, все это и формирует имидж хорошему медицинскому учреждению.
Инновационная диагностика
Київ вул. Ревуцького, 44 А
м.Харківська6 1
МРТ-центр на вул. Ревуцького є одним з нашої мережі діагностичних МРТ-центрів у м.Києві, яка працює з 2010 року. Перевагами цього центру є зручне розташування - в 5 хвилинах ходьби від метро Харківська, конкурентні ціни, графік роботи без вихідних, виконання повного сучасного обсягу МРТ-досліджень. Діагностика у центрі проводиться на МРТ-апараті Siemens...
  • МРТ заочеревинного простору (нирок та наднирників, лімфатичних вузлів) до та з контрастуванням (динамічна), СD, за умови вибору плівки - 2 плівки 5 200
Днепролаб
Київ пр-т Бажана, 12
м.Осокорки10 1 м.Позняки11 5
У відділенні за адресою проспект Бажана, 12 проводяться всі види ультразвукових досліджень, приймаються всі види лабораторних досліджень крові, гінекологічних та урологічних мазків, аналізи калу і сечі.
  • Ультразвукове дослідження чоловічої сечостатевої системи, трансабдомінально 500
Київ вул. Срібнокільська, 20
м.Осокорки8 5
Приватна медична клініка Oxford Medical — це найбільша мережа медичних центрів в Україні. Компанія надає широкий спектр послуг на протязі 15 років. Клієнтам доступна допомогу більше 30 кваліфікованих фахівців.
Київ пр. Петра Григоренка, 3 Б
м.Харківська м.Осокорки м.Позняки
Сімейний центр здоров’я "Ольвиця" пропонує: Індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Сучасне обладнання експертного класу. Широкий спектр послуг: консультації лікарів, діагностика, лікування, профілактичні огляди та вакцинація. Прозоре ціноутворення та комфортна атмосфера. Ваше здоров'я – наш пріоритет!
Допомога Плюс
7,0
Київ наб. Дніпровська, 26 І , Осокорки
м.Осокорки2 1 м.Славутич12 3
Допомога Плюс на Осокорках — медичний заклад, що спеціалізується на наданні повного спектру послуг в області гінекології, мамології, урології, проктології, ортопедії та пластичної хірургії.
  • УЗД наднирників 430
Cеть клиник "Наш доктор"
Київ вул. Срібнокільська, 1
м.Позняки9 7 м.Осокорки20 7
Сімейна клініка для дітей "Наш доктор" - ми працюємо з 2004 року, об’єднали професійних лікарів, сучасне обладнання та турботливу атмосферу для того, щоб з самого першого дня життя наші пацієнти відчували захист. В клініці працюють дитячі лікарі, практично усіх спеціальностей. Консультації проводимо в клініці та on-line, є виклик лікаря додому.
  • УЗД наднирників 757
Київ вул. Урлівська, 40
м.Осокорки26 9 м.Позняки27 8
Спеціалізований медичний центр "Клініка Доброго Доктора" займається веденням чоловічого і жіночого статевого здоров'я.
  • УЗД нирок, наднирників, сечового міхура 800
6,7
Київ вул. Урлівська 23-Г
м.Позняки31 7
Медичний центр Дитина — багатопрофільний лікувально-діагностичний заклад, фахівці якого готові надати кваліфіковану допомогу дітям до 18-ти років. Центр працює щоденно. Завдяки злагодженій роботі персоналу, знанням і вмінням знайти індивідуальний підхід до кожного малюка, дитина не відчуває дискомфорт і страх. Стаж співробітників досягає 18-ти років. Вони...
Моя клиника
6,2
Київ вул. Олександра Мишуги, 3 В , Позняки
м.Позняки4 3 м.Харківська14 6
Сімейний медичний центр широкого профілю "Моя клініка" на м. Позняки надає всі види лікувально-діагностичних послуг з багатьох напрямків медицини. У штаті клініки лікарі вищої кваліфікації, кандидати медичних наук.
6,1
Київ вул. О. Пчілки, 2
м.Позняки28 4 м.Харківська41 7
Київська клініка "Гармонія здоров'я" спеціалізується на наданні гінекологічної допомоги, хірургічних операціях, косметології та гастроентерології.
  • УЗД наднирників 450