Сторінка 2. УЗД сечового міхура в Києві - Дарницький район

Сб Нед
Юлія
Багато невдалих спроб завагітніти було до того як потрапила до лікаря Адвени Вікторії Вікторівни, потрапила випадково, спочатку прийшла до Котлика В.В., він направив до лікаря, який дуже добре розбирається в гормонах. Дорога до вагітності була непроста, але ми з Вікторією Вікторівною не опускали руки і не падали духом. То ж аналіз ХГЧ на цей раз позитивний. Вікторія Вікторівна завжди мене підтримувала, завжди була зі мною постійно на зв‘язку і зараз теж, з розумінням до всього відноситься. Я раджу цього лікаря всім майбутнім мамам, тому що Господь творить чудеса руками лікарів. Вікторія Вікторівна, бережіть себе, будьте щасливі, я Вам бажаю великого жіночого щастя, Ви потрібні таким як я, Ви непросто прийшли на цю землю, той шлях, який ми пройшли разом- це велика праця і колосальні знання в галузі репродуктологіі. Дуже щиро дякую Вам, дякую помічниці Варварі Олександрівній і працівникам всієї клініки!
Аня
Лучшая клиника в Киеве, лучший персонал, настолько качественный подход к клиенту! Все приветливые, подскажут, скажут, проведут, кто за качество и комфорт, обязательно обращайтесь сюда
Наталия
Смело рекомендую клинику. Все чисто, современно, персонал вежливый и приветливый. Особенно хочу отметить врача Краснопольскую Оксану Сергеевну. Проводили 2 операции (удаление фиброаденом в груди и позже удаление родинок) и все было на высшем уровне! Сразу видно, что профессионал своего дела. Очень компетентная, внимательная и заботливая. Операции прошли удачно, рубцы все красивые, никаких осложнений
Катерина
Клініку порадила старша сестра, яка проходила тут обстеження усіх своїх вагітностей. Я потрапила до іншого лікаря, але все одно дуже задоволена роботою центру та професіоналів. Видно, що усі лікарі досвідчені, хочуть допомогти і знають як. Дуже раджу, будь-який лікар вам допоможе, перевірено!
Ніна
Вона уважно ставиться до пацієнтів, ретельно розповідає, що і як потрібно робити. Я дуже їй вдячна, що вона порекомендувала мені що потрібно змінити та на що звернути увагу. Я із задоволенням буду ходити до такого лікаря, якщо щось трапиться.
Галина
Уважний лікар, мені все сподобалося, була тільки перший раз. Лікар призначила додаткові аналізи, прийду на повторний прийом. Від першого прийому враження позитивне, все чітко та зрозуміло. Безперечно рекомендую лікаря! Дякую Вам!
Допомога Плюс
Київ наб. Дніпровська, 26 І , Осокорки
м.Осокорки2 1 м.Славутич12 3
Допомога Плюс на Осокорках — медичний заклад, що спеціалізується на наданні повного спектру послуг в області гінекології, мамології, урології, проктології, ортопедії та пластичної хірургії.
  • УЗД сечового міхура 620
  • УЗД сечового міхура, передміхурової залози (трансректальне) 920
сеть медицинских центров "Мати та дитина"
Київ вул. Юрія Литвинського (Російська), 54/15
м.Бориспільська42 8 м.Чернігівська13
Клініка "Мати та дитина" - це спеціалізований медичний центр, у якому проводиться робота щодо збереження репродуктивного здоров'я. Почав функціонувати у 2011 році. Основним вектором діяльності клініки є допоміжні репродуктивні технології.
  • УЗД, ультразвукове дослідження сечового міхура з визначенням залишкової сечі 730
Сеть Агапит
Київ вул. Олександра Мишуги, 2
м.Позняки7 2 м.Харківська11 4
Багатопрофільний "Медичний центр Агапіт" на м. Позняки, філія сучасної мережі установ охорони здоров'я, надає діагностичні, лікувальні та лікувально-реабілітаційні послуги дорослим і дітям.
  • УЗД сечового міхура 550
Київ вул. Урлівська, 40
м.Осокорки26 9 м.Позняки27 8
Спеціалізований медичний центр "Клініка Доброго Доктора" займається веденням чоловічого і жіночого статевого здоров'я.
  • УЗД сечового міхура 500
6,9
Київ вул. Михайла Гришка 1 , Позняки
м.Позняки7 3 м.Осокорки14 6
Оксфорд медікал (Oxford Medical) — це медичний центр в Києві на Гришка. Лікувально-діагностичний центр відноситься до міжнародної мережі клінік. Ключова його особливість — надання комплексних послуг з інструментальної діагностики організму з використанням сучасного технічного оснащення. Багатопрофільний центр має власну лабораторію, в якій можна проводити...
  • УЗД сечового міхура 500
6,7
Київ вул. Урлівська 23-Г
м.Позняки31 7
Медичний центр Дитина — багатопрофільний лікувально-діагностичний заклад, фахівці якого готові надати кваліфіковану допомогу дітям до 15-ти років. Центр працює щоденно. Завдяки злагодженій роботі персоналу, знанням і вмінням знайти індивідуальний підхід до кожного малюка, дитина не відчуває дискомфорт і страх. Стаж співробітників досягає 18-ти років. Вони...
  • УЗД нирок і сечового міхура 450
  • УЗД сечового міхура з визначенням залишкової сечі у дітей 350
Сити Клиника
Київ вул. Анни Ахматової, 46 А
м.Осокорки17 6 м.Позняки2 6
Багатопрофільний медичний заклад "Сіті Клініка" охоплює три напрямки — сімейна медицина, гінекологія і малоінвазивна хірургія одного дня. У штаті клініки досвідчені лікарі, серед яких доктори та кандидати наук в галузі медицини.
  • УЗД сечової системи (нирки і сечовий міхур) 680
  • УЗД сечового міхура (з визначенням залишкової сечі) 500
  • УЗД сечового міхура 430
Київ вул. О. Пчілки, 2
м.Позняки28 4 м.Харківська41 7
Київська клініка "Гармонія здоров'я" спеціалізується на наданні гінекологічної допомоги, хірургічних операціях, косметології та гастроентерології.
  • УЗД сечового міхура 250
  • УЗД сечового міхура, передміхурової залози, визначення об’єму залишкової сечі 450
  • УЗД (п.фах) сечового міхура 340
  • УЗД (п.фах) сечового міхура, передміхурової залози, визначення об’єму залишкової сечі 610
  • УЗД (п.фах) урологічний комплекс (нирки, сечовий міхур, передміхурова залоза, сім’яні пухирці, об’єм залишкової сечі) 950
Акції
Київ вул. Олени Пчілки, 3а
м.Харківська35 9 м.Позняки31 6 м.Вирліца48 13
MD Clinic - медичний центр широкого профілю "Медична династія" займається діагностування, лікуванням і профілактикою по 13 медичних напрямках. До штату входять 34 фахівця різних кваліфікації з багаторічним досвідом практичної роботи.
  • УЗД органів сечовидільної системи (нирок, наднирників, сечоводів, сечового міхура) 950
  • УЗД сечового міхура з визначенням залишкової сечі 650
Благомед
Київ вул. Анни Ахматової, 46
м.Позняки21 5 м.Осокорки18 6
Фахівці багатопрофільної клініки "Благомед" проводять комплексну діагностику та лікування різних захворювань репродуктивної, травної, нервової систем. Пацієнтам надаються наступні медичні послуги: лікувальний масаж; консультації фахівців: уролога; гінеколога; невролога; педіатра; отоларинголога; ультразвукова діагностика.
  • Ультразвукове дослідження нирок і сечового міхура 550
  • Ультразвукове дослідження сечового міхура 400