Ендоскопія в Києві (метро Берестейська) в суботу

7,0
Знайдено 7 клінік

Сб
Побережник Леонід Григорович
Консультацію лікар Селезньова провела дуже професійно і надала поради для подальшого лікування. Раджу всім лікаря і клініку.
Черін Дмитро Анатолійович
Ільченко Катерина Леонідівна
У вас на сайті ціни не актуальні.УЗД щитовидної залози в клініці 550,а у вас на сайті 360грн.Стосовно прийому в клініці-питань не має.
Была у нескольких врачей сразу, все понравилось. Теперь прохожу здесь лечение. Рекомендую.
Юрій
Привітна та доброзичлива. Після того як вона закінчила своє пояснення, лікар сама запитала чи немає у мене питань. Що особливо сподобалося, адже це говорить про те що лікар прагне максимально донести інформацію до пацієнта. Рекомендую!
Эдуард
Спеціаліст ретельно нас оглянула. Поставила діагноз. Призначення доступні за ціною, та ефективні. Приємна, уважна, все показала, розповіла, відповіла на всі питання, які нас цікавили. Просто золото а не лікар. Рекомендую!
Київ просп. Берестейський, 65
м.Берестейська5 17 м.Нивки5 17
Медичний центр Healthy&Happy на просп. Берестейскому – це багатопрофільний медичний центр для чоловіків та жінок. Ми надаємо тут медичні послуги, як первинної медичної допомоги (терапевт), так і спеціалізовані медичні послуги з акушерства і гінекології, хірургії, неврології, лабораторної та інструментальної діагностики для дорослих.
  • Відеофіброезофагогастродуоденоскопія (ВФЕГДС) 1 840
  • Дуоденальне зондування 920
  • Біопсія на Helicobacter pylori 667
Київ бул. Вацлава Гавела, 4
м.Берестейська22 9 м.Шулявська30 8
Багатопрофільна клініка "Гіппократ" заснована в 1999 році. Ця приватна установа, стала згодом торговою маркою, однією з перших була акредитована українським Міністерством охорони здоров'я.
  • Ректороманоскопія 400
Київ вул. Н. Василенко, 7
м.Берестейська17 5 м.Нивки27 6 м.Шулявська31 8
Спеціалізований діагностичний медичний центр "Уро-про" спрямовує діяльність на обстеження і виявлення різних захворювань за допомогою високоточного обладнання. Лікарі "Уро-про" працюють за європейськими стандартами, регулярно підвищуючи кваліфікацію, співпрацюють із зарубіжними партнерами. Клієнтам діагностичного центру "Уро-про" доступні послуги:
  • Аноскопія 350
  • Ректороманоскопія 450
  • Кольпоскопія розширена 460
Працює з
Вт: 09:00-18:00 Чт: 09:00-18:00 Сб: 09:00-15:00
6,7
Київ вул. Гарматна, 38 Б
м.Берестейська м.Шулявська
Медичний центр "Владімед-Ритм" пропонує широкий спектр послуг для пацієнтів, діагностику та лікування різних захворювань організму. Центр працює за сучасними медичними стандартами, забезпечуючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Тут можна отримати консультацію лікаря, пройти необхідні обстеження та отримати рекомендації щодо лікування.
  • Кольпоскопія 480
  • Відеоендоскопічне дослідження ЛОР-органів 540
  • Аноскопія 540
Київ вул. Степана Руданського, 3 А
м.Берестейська24 7 м.Дорогожичі24 9
Клініка "Кафедра сучасної медицини" — багатопрофільний медичний центр із сучасним обладнанням і провідними фахівцями. Основною спеціалізацією є оториноларингология, ефективне лікування ЛОР органів. Прийом ведуть спеціалісти вищої категорії, професора і доктора медичних наук в області оториноларингології, сурдології, фониатрии, аудіології. Крім основної...
Київ вул. Героїв Севастополя, 30
м.Берестейська41 19 м.Шулявська43 20
Багатопрофільний медичний центр "Біофармтех" створений в 1996 році на базі Інституту хірургії і трансплантології, спеціалізується в лікуванні хвороб загальної медицини за напрямками кардіології, гінекології, гастроентерології, неврології, урології, андрології.
4,7
Київ пр. Берестейський, 67
м.Нивки2 м.Берестейська5
Медичний центр Медейра (Medeira) - багатопрофільна клініка Європейського формату, що надає широкий спектр послуг для всієї сім'ї. У медустанові приймають кращі лікарі з України та Ізраїлю. Операційні установи оснащені за європейськими стандартами GMP. Використання в роботі сучасного обладнання дозволяє проводити хірургічні втручання будь-якої складності.
  • Діаностична гістероскопія 6 500
  • Кольпоскопія 400