Одеса,
Пн — Пт: 10:00-20:00
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
Медичний центр "Клініка естетичної медицини Доктора Ліліани" — це спеціалізований центр косметології, який допомагає підтримувати красу пацієнтам вже більше десяти років. У клініці прийом веде кандидат медичних наук.
Послуги, які надаються в установі:
- консультація фахівця;
- видалення родимок, папілом, бородавок;
- різні пілінги шкіри обличчя;
- позбавлення від небажаного волосся, целюліту, зайвої ваги;
- лікування проблемної шкіри і демодекса;
- тредліфтінг і СМАС ліфтинг;
- збільшення губ;
- карбоксітерапіі;
- плазмоліфтінг;
- видалення тату;
- лікування гіпергідрозу;
- корекція форми обличчя;
- лікування нігтів за допомогою лазера;
- ЕЛОС-терапія;
- мезотерапія;
- кріодермія;
- ін'єкції краси;
- комплексний догляд за волоссям;
- всі види масажу.
Переваги клініки — проведення омолодження шкіри без оперативних і інвазивних втручань, тільки індивідуальний підхід, новітнє обладнання, робота на результат.
- Ціни на послуги
- Відгуки
Доктора Ліліана, клініка естетичної медицини, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- Пілінг обличчя
- Реабілітація після хірургічного втручання
- Відновлення після вагітності
- Карбоксітерапія
- Видалення татуажу всіх видів
- Інтимне омолодження за допомогою контурної пластики
- ЕЛОС Лікування купероза
- ЕЛОС терапія для омолодження і ліфтингу
- ЕЛОС епіляція
- Чистка обличчя
- Мезотерапія обличчя
- Електропорація
- Дарсонвалізація
- Індивідуальний підбір засобів для домашнього догляду
- Безопераційна ліпосакція
- Лікування волосся
- Глибокий ультразвуковий СМАС ліфтинг
- Процедура газорідинного пілінгу
- Консультація косметолога
- Видалення старого препарату (розсмоктуючий засіб)
- Лазерне лікування грибка нігтів
- Пресотерапія
Відгуки та оцінки клініки
Богдана
27 квітня '18р.
У Ліліани я постійно роблю чищення обличчя. Через те, що обличчя у мене проблемне, то я постійний клієнт Ліліани. Робить вона все акуратно, після процедури обличчя чисте і доглянуте. Щиро дякую.
Олена
26 березеня '18р.
Потрапила до Ліліани за рекомендацією подруги. Робила у неї хімічний пілінг. Результат мене на скільки порадував, що я записалася на інші процедури. Від неї я завжди виходила задоволеною. Тепер я відвідую цього косметолога.
Марианна
22 березеня '18р.
Девчонки, кто хочет губки, как у Анжелины Джоли, советую обратиться в клинику доктора Лилианы. Я очень довольна результатом. Записалась и на другие процедуры по уходу за лицом.
Камила
21 березеня '18р.
Я уже несколько раз в клинике эстетической медицины доктора Лилианы делала комплексный уход за волосами. Результат впечатляющий. Мои волосы сияют красотой и здоровьем. Приду сюда обязательно еще.
Инга
04 березеня '18р.
Лилиана стала моим спасителем, она помогла мне излечить проблемную кожу и избавиться от демодекса. Я ни на секунду не пожалела, что обратилась именно к ней. Спасибо большое за помощь.
Света
19 січня '18р.
Несколько лет я систематически хожу на процедуры к Лилиане. Она на протяжении длительного времени помогает мне сохранить молодость и красоту. Она дипломированный, опытный специалист, мастер своего дела. Рекомендую всем!
Алла
18 січня '18р.
Я вже давно стала постійним клієнтом Ліліани. Завдяки її сучасним методикам і вмілим рукам моя шкіра сяє і радує мене красою. Вона уважна, приємна в спілкуванні, похід до неї, для мене, як свято.
Лиза
12 лютого '17р.
, лікар Пиньковская Лилиана Иосифовна
Пройти курс омоложения решила у косметолога Пиньковской.Лилиана Иосифовна предложила воспользоваться инъекциями красоты. Результатом очень довольна. Полодела сразу лет на 10. Теперь все мои подруги обзавидуются.
Диана
26 вересня '16р.
, лікар Пиньковская Лилиана Иосифовна
Прекрасный доктор. Благодаря ей моя кожа просто сияет)
18 вересня '16р.
, лікар Пиньковская Лилиана Иосифовна
Хожу к доктору регулярно и рекомендую ее всем своим подружкам)))
Зверніть увагу на інші клініки:
Медичний центр "Доктор Благо" — це спеціалізована наркологічна клініка, в якій проводять позбавлення про різного роду залежностей. Ведеться активна співпраця з іноземними партнерами.
Пн — Пт: 08:00-21:00
Сб: 08:00-21:00 Н: 08:00-21:00
Медичний центр "MADVY clinic" — це спеціалізована клініка, яка займається відновленням і підтримкою жіночого здоров'я.
Пн — Пт: 09:00-18:00
Медичний центр "Женева" — це спеціалізована клініка, в якій проводять регенеративне стоматологічне лікування. Пріоритети установи — безпека, безболісність, а також ефективність. Фахівці неодноразово проходили стажування за кордоном.
Пн — Пт: 10:00-18:00
Клініка "Люменис" — це спеціалізований медичний центр, який проводить лазерну епіляцію і надає комплекс косметологічних послуг. Функціонує вже більше 10 років.
Пн — Пт: 09:00-23:00
Сб: 09:00-23:00 Н: 09:00-23:00