Відгуки на Центр ударно-хвильової та відновлювальної терапії

5.1
Wi-Fi
Оплата карткою
Київ, вул. Максимовича, 24 А, оф. 200
м.Васильківська13 10 м.Виставковий центр26 10 м.Голосіївська30 13
Пн: 09:00-18:00 Вт: 09:00-18:00 Ср: 09:00-18:00 Чт: 09:00-18:00 Пт: 09:00-17:00

Відгуки та оцінки клініки

Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс
Щербушенко Галина Володимирівна
19 листопада '24р.
Дякую за професіоналізм.
Сивачук Лілія Вікторівна
25 жовтня '24р.
Марченко Олеся Борисівна
19 липня '24р.
Увага та професіоналізм!!! Я дуже задоволена прийомом і сервісом. Записалась на наступний сеанс
Семченко Олена Володимирівна
04 червеня '24р.
Сергей
Проконсультировала и дала много полезных советов!
Игорь
19 вересня '16р.
Проходил у Натальи Николаевны обследование и лечение. Доволен результатом.
Надежда Ивановна
14 вересня '16р.
Тем, у кого проблемы с сердечно-сосудистой системой, рекомендую обращаться к этому врачу. Он знает толк в своем деле.
Сергей
11 вересня '16р.
Проходил лечение, хочу сказать спасибо
Борис
09 вересня '16р.
В отличие от других врачей, у которых я был, быстро выявила заболевание и назначила лечение. Не зря занимает свою должность.
Женя
09 вересня '16р.
Хороший врач не только на словах, но и на деле. Тщательно подходит к лечению.
Саша
04 вересня '16р.
Высокая квалификация и большой опыт дают о себе знать. Быстро решила мою проблему
Дмтрий
31 серпня '16р.
Хороший врач, очень вежливый и компенетный. В общем, я доволен.
Влада
17 липня '16р.
Рекомендую этого доктора! Уровень услуг, которые оказывае Наталья Николаевна, явно соотвествует потраченным деньгам.
14 липня '16р.
Была в клинике вчера, очень довольна работой врача.
Таня
28 червеня '16р.
Присоединяюсь ко всем положительным отзывам!!
Анастасия
21 червеня '16р.
Врач очень внимательный, уделяет максимум времени пациенту. Спасибо за профессионализм!
Эдуард
19 червеня '16р.
Врач прекрасный, рекомендую
Геннадий
Пришел в больницу с обычной болью в спине, оказалось, что большие проблемы. Спасибо Надежде Александровне, что вовремя помогла!
Зверніть увагу на інші клініки:
Медичний заклад Ваш доктор (Медицинская практика) є багатопрофільним. Він має три головні спеціалізації: гінекологія, стоматологія та ультразвукова діагностика.
Пн — Пт: 09:00-13:00 Сб: 09:00-13:00
МРТ-центр «ІННОВАЦІЙНА ДІАГНОСТИКА» на Васильківській є одним із нашої мережі діагностичних МРТ-центрів у м.Києві, що працює з 2010 року. Перевагами цього центру є зручне розташування - в 3 хвилинах ходьби від метро Васильківська, демократичні ціни, графік роботи без вихідних. Діагностика у центрі проводиться на МРТ-апараті Siemens Harmony 1,0 TL. Знижка 5%, при замовленні онлайн. Безкоштовний Wi-fi
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00 Н: 08:00-20:00
Київ вул. Казимира Малевича, 86г (вул. Боженка) м.Палац Україна15 4 м.Либідська25 6
6,1
Спеціалізоване медустанову "Доктор Філін" займається проведенням діагностичних заходів різного спрямування з метою виявлення патології на будь-яких стадіях розвитку.
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00 Н: 09:00-18:00
Широкопрофільна клініка Viva (Віва) на Подолі розташована у центрі Києва. Зі своїм багаторічним досвідом роботи і з командою професійних лікарів, клініка відкриває свої двері всім пацієнтам, які потребують сучасного підходу до лікування та профілактики гострих і хронічних захворювань за всіма медичними напрямками.
Пн — Пт: 08:00-21:00 Сб: 08:00-21:00 Н: 08:00-21:00