Сторінка 4. Приватні клініки у Рівному

Знайдена 41 клініка

Олена
Люблю обслуговування у професіоналів! щиро дякую за супер-результат
Ніна
Супер, все сподобалось! Сервіс та лікарі на вищому рівні!
Ірина
Робити тут чистку обличчя у Наталі Володимирівни не рекомендую. Прийом почався на 15 хв пізніше назначеного часу, чистка проводилася без належного очищення обличчя , поспіхом і з постійними виходами лікаря з кабінету під час процедури(видавила 3 прищі - вийшла,повернулася,не помивши руки і щось жуючи, продовжила ..). Єдиним запитанням щодо причини моєї проблеми було :"Чи здавали аналізи на глисти?".. Загалом, чистка була виконана поспіхом ,як-небудь, сама процедура зайняла 15 хв , а мій ніс навіть не чіпали і він залишився з чорними цятками!! А я так багато очікувала від цієї зустрічі((
Омолодили за 2 посещения! И я уверенна , что на этом не смогу остановиться))) !Спасибо Наталья Владимировна , Вы талант! Я в свои 42 выгляжу на 30! Я счастлива !
Рівне вул. Мірющенка, 25 А
Регіональний центр пластичної хірургії та косметології створений 25 років потому, спеціалізується в галузі краси та омолодження, проводить хірургічні операції та апаратне лікування шкіри.
4,6
Рівне вул. Відінська, 41
Центр естетичної косметології "Телейос" пропонує весь спектр послуг, направлених на відновлення здорової шкіри тіла та обличчя. Провідний фахівець - лікар дерматовенеролог-косметолог першої категорії кваліфікації.
New Way
4,3
Рівне
Центр допомоги залежним New Way в Рівному надає можливість людям з алкогольною, наркотичною або ігровою залежність позбавитися її, відновити своє життя та здоров’я.
4,3
Рівне м. Луцьк, пр-т Волі, 3 А (пов. 1)
Сучасний діагностичний центр "Епіцентр здоров’я і краси" почав працювати у 1996 році, спеціалізується на діагностиці та лікуванні пацієнтів з різними хворобами. Лікування ведеться за медичними стандартами та принципами доказової медицини
МедЛаб, мережа лабораторій
3,8
Рівне вул. Директорії, 3
Рівне, вул. Київська, 77
3,0
Рівне, вул. С. Бандери, 65
Рівне вул. Шевченко, 98
Реабілітаційний центр "Європа" в Рівному займається психосоціальною реабілітацією пацієнтів, які страждають від наркоманії, алкоголізму, ігроманії тощо. Це одна з багатьох філій мережі. У центрі забезпечено стаціонарне та амбулаторне лікування, після реабілітаційна підтримка. Співробітники центру мають високу кваліфікацію та багаторічний досвід.
3,7
Рівне вул. Київська, 40 (будівля автовокзалу, біля кас)