Выравнивание зубов капами в Одессе (открытые по сб. клиники)

Фильтр: (Найдено 2 клиники)
Найдено 2 клиники

Работает по:

Сб Вс
Сортировка
Женя Лаптєва
Тетяна Петрівна Шаблій - це лікар від Бога! Хочу висловити їй свою подяку за прфесіоналізм. Обстеженням та результатом лікування я залишилися дуже задоволена! Практикуючий грамотний, уважний лікар,з розумінням ставиться до пацієнтів. Тетяна Петрівна любить свою роботу ! Такі лікарі потрібні Sana Vita. Дякуємо за професіоналізм Ваших лікарів!
Владислав
Потрапив до Кирила, і був приємно здивований підходом до проблеми та сервісу, молодий фахівець показ себе на 100% професіонал своєї справи, з душею серцем надає лікування. Всім рекомендую !
Яна
Робила проф. чистку Air-Flow в клініці, професійні лікарі, нове обладнання, дуже чисто-все сподобалося!
Катерина
Дякую за якісне та безболісне лікування та вирішення складної задачі Найсучасніше обладнання турбота та індивідуальний підхід до кожного пацієнта! Лікар Романов Кирил найкращий !!! Дякую за посмішку мрії!!!
Одесса ул. Водопроводная, 2/5
р.Приморский
Медицинский центр Сана Вита (Sana vita) — это современное медицинское учреждение, специалисты которого оказывают квалифицированную помощь в проведении обследования, лечения заболеваний внутренних органов, мягких тканей. Штат сотрудников центра представлен врачами с большим опытом работы, каждый из которых специализируется в определенном направлении медицины.
  • Индивидуальные капы (на одну челюсть) 1 000
  • смотреть весь прайс
Одесса Итальянский бульвар, 1 Г. 15 этаж, оф. 1505
р.Приморский
RK-dental — стоматологическая клиника для всей семьи, предлагающая качественное лечение зубов и гибкую систему рассрочки на услуги.
  • Капа Night Guard 2 000
  • смотреть весь прайс