Тимчасові коронки у Львові (Залізничний район) (відкриті по сб. клініки)

Знайдена 1 клініка

Сб
Олеся Вовк
Лікую зуби разом з рідними та знайомими вже більше 10 років у Жанни Володимирівни. Чудовий професіонал, порядна, і чуйна людина. Велика вдячність їй за врятовані зуби!!! Божої Благодаті, міцного їй здоров'я, і всіх земних благ!!!
Дякую фахівцям кліники за оказану допомогу та турботу. Видалили зуб " мудрості" швидко, майже безболісно ( хоча в мене є досвід видалення такого самого зуба з іншого боку). Про всі свої кроки попереджають, пояснюють, постійно контролюють стан. Дякую вам!
Анастасія
Дуже дякую Гав'юк Тетяні Михайлівні за професійну і вчасну пораду. Буду рекомендувати заклад і лікаря знайомим.
Маргарита
Ольга Олегівна, дякую Вам, за Вашу професійну роботу, за Вашу чуйність до пацієнта. Ви лікар від Бога. Відвідала другий раз медичний центр «Усмішка» Пломбування зубів. За першим разом я дуже боялася. А по раз другий, йшла з усмішкою на лікування. Хто боїться лікувати зуби запишіться на прийом до лікаря Лучкова Ольга Олегівна, і забудете, що то є «боятися лікувати зуби»
5,3
Львів вул. Виговського, 20 Б
р.Залізничний
Медичний центр УСМІШКА, заснований у 1989 році - досяг найвищих щаблів сьогоднішньої медицини. Надаємо комплексну стоматологічну допомогу для усієї родини у вирішенні будь-яких проблем, зв'язаних з захворюваннями ротової порожнини, з застосуванням найновіших технологій та методів лікування на високоякісному стоматологічному обладнанні. Приймають 8 досвідчених лікарів-стоматологів, одних з найкращих спеціалістів міста Львова.

Тимчасові коронки в лікарнях в інших районах Львова

6,0
Акції
Львів вул. Окружна, 94 А
р.Франківський
Ми пропонуємо повний спектр стоматологічних послуг - від профілактики до складних тотальних реабілітацій. Наші досвідчені лікарі з досвідом понад 10 років практики, забезпечують високоякісне лікування для всієї родини. Наша клініка має дві зручні локації, що дозволяє вам обрати найбільш комфортний варіант для вашого візиту. Ми використовуємо лише сучасні рішення, новітнє обладнання та високоякісні матеріали щоб гарантувати найкращі результати для наших пацієнтів. Ваш спокій завтра візит до нас сьогодні.
  • Відновлення основи зуба тимчасовою коронкою виготовленою в клініці 600
  • Відновлення основи зуба тимчасовою коронкою в умовах лабораторії (лаб.1) 1 150
  • Відновлення основи зуба тимчасовою коронкою в умовах лабораторії (лаб.2) 1 760
6,7
Львів вул. Городницька, 9
р.Шевченківський
RelaxDent — це вибір впевненості та професіоналізму. Наша мета — зробити ваш візит у стоматологію RelaxDent приємним та ефективним. Довірте своє здоров'я нашій команді професіоналів, і ми забезпечимо вам найкращі результати. Записуйтесь на консультацію вже сьогодні і переконайтеся в якості наших послуг особисто!
  • Коронка тимчасова Cad Cam 2 000
  • коронка тимчасова пряма 300
  • Коронка тимчасова 600
6,8
Львів вул. Шевченка 60, корп 18 (ЖК Семицвіт)
р.Шевченківський
Медичний центр Giorno - це мережа сучасних багатопрофільних мед центрів та сімейних стоматологій. Наразі мережа Giorno вже налічує 5 клінік, але попереду відкриття нових локацій. Медичний центр проводить діагностику та лікування дорослих і дітей з основних напрямків медицини.
  • Коронка тимчасова 1 000
6,7
Львів вул. Шевченка, 80б (ЖК Шоколад)
р.Шевченківський
White&White Dental Studio у Львові — сучасна стоматологія з командою досвідчених фахівців. Точність, стерильність, цифрові технології та індивідуальний підхід до кожного пацієнта — усе для вашої ідеальної усмішки