Аноскопия в Киеве (метро Дорогожичи)

Возможно, вас интересуют врачи проктологи возле ст. метро Дорогожичи
Аноскопия 350 грн
6,0
Фильтр: (Найдено 3 клиники)
Найдено 3 клиники
Сортировка
Гриб Жанна Володимирівна
Таня
Очень довольна врачём, она меня спасла от рака шейки матки, и она же прооперировала. Никогда лишних анализов не сдавала. Обычно назначала все по сути. Благодаря ей, я забеременела, и настроила она на роды очень положительно. Благодаря ей, я родила за 20 минут.
Аліна
Дуже задоволена прийомом. Спеціаліст ретельно зібрав анамнез, уважно вислухав, дуже докладно пояснив суть і методи запропонованої схеми лікування. Приємно лікуватися у таких фахівців. Надалі буду звертатися лише нього!
Олександра
Всім залишилася задоволена, все добре. Лікар добре все пояснив, всі питання вирішили. При необхідності ще буду звертатися в цього висококваліфікованого спеціаліста. Адже таких лікарів як Ірина Володимирівна важко знайти. Рекомендую!
Киев ул. Александра Олеся, 2
м.Сырец м.Дорогожичи
«Оксфорд Медикал» на Виноградаре – это многопрофильный медицинский центр для взрослых и детей. Здесь вы можете сдать анализы, сделать УЗИ, получить консультации врачей разных специальностей, а также пройти лечение в дневном стационаре. Клиника оснащена новым оборудованием, что позволяет проводить точные обследования и оказывать качественную медицинскую помощь для взрослых и детей.
  • Аноскопия 350
  • смотреть весь прайс
Киев ул. Новоконстантиновская, 15/15
м.Почайна23 9 м.Тараса Шевченко23 9 м.Дорогожичи41 7
Міждисциплінарна клініка "Здоров'я родини TreeAmed" надає різноманітні медичні послуги в сферах гінекології, репродуктології, урології, проктології, хірургії та дерматології. Протягом більше 11 років клініка забезпечує хірургічне лікування, виконуючи прийом пацієнтів висококваліфікованими фахівцями.
Киев Виноградарь Пр. Правды, 41-Е
м.Сырец48 18 м.Дорогожичи1 час 05 19 м.Оболонь1 час 11 15
У медичному центрі "Евмакс" на Виноградарі доступні різноманітні медичні послуги, такі як сімейна медицина, діагностика, педіатрія, гінекологія, урологія, кардіологія, неврологія та проктологічні послуги. Досвідчені фахівці готові надати особистий підхід до кожного пацієнта, зокрема, щодо лікування геморою.