Скринінгове УЗД плоду у Львові - Галицький (Центр) район

Знайдена 1 клініка

Ірина
Найкращий гінеколог з яким доводилось спілкуватись протягом усієї вагітності. Це лікар своєї справи, вміє завжди підтримати і призначити правильне лікування. Завдяки її професіоналізмі народилась наша донечка, тому що Олена Станіславівна вчасно прийняла рішення робити кесарський розтин. За що ми їй дуже вдячні.
Уляна
Побувала на прийомі у Тітовця Юрія Анатолійовича дуже задоволена консультацією.Рекомендую! Бо після такого хорошого візиту задумалось звернутись знову і піти на безкоштовну консультацію до косметолога.
Чудесний лікар!Повністю віддається пацієнтам. Спасибі
Валера
Дякую за допомогу
Петро
Суперовий уролог. Допоміг в триваліій проблемі! Рекомендую.
Женя
Таких специалистов побольше бы в наши государственные клиники. У него лечилась моя мама, и благодаря его правильно выбранному подходу и методу лечения мама сейчас полностью выздоровела. Дай бог ему и всей его семье крепкого здоровья!
5,3
Львів пр-т Свободи, 33
р.Галицький (Центр)
Клініка Юрія Тітовця з 1992 року успішно працює в сфері медичних послуг. Центр відповідає міжнародним стандартам контролю якості послуг (ISO 9001:2001) та акридитований як заклад вищого рівн