Сторінка 16. Видалення внутрішньоматкової спіралі в Києві

4,0
Знайдена 221 клініка

Сб Нед Цілодобово
Артур
Был на приеме у Янченко Виталия. У меня выявили хронический вирусный гепатит. Лечение было непростым, заняло много времени и средств. Но ради хорошего результата я готов был терпеть многое. Такому специалисту, как Янченко можно доверить любое, даже самое сложное заболеванием печени.
Елизавета
ждала два часа пока наконец выйдет врач, неопрятно.
Очень хороший врач, сразу видно, что профессионал.
4,6
Київ вул. Жилянська 120б (5 поверх)
м.Университет 9 7 м.Вокзальная 7 7 м.Золотые ворота 22 12
Клініка "Endostep" спеціалізується на проведенні лапароскопічних і однопортових хірургічних втручань. Центр об'єднав кращих фахівців малоінвазивної хірургії з великим досвідом роботи.
4,4
Київ вул. Старонаводницька, 13 (офіс 48)
м.Печерская 16 5 м.Дворец Украина 31 16 м.Днепр 39 7
Медичний заклад «Міжнародний медичний центр» - спеціалізований центр. Рік відкриття - 1999. Спочатку називався «Лабораторія доктора Редгера» як спадкоємець медичних традицій берлінських закладів - Медичного діагностичного інституту та Інституту медичної молекулярної діагностики. У медичному центрі працюють фахівці з функціональної та ультразвукової діагностики, кардіологи, спеціалісти з патологій судин та захворювань статевої системи чоловіків і жінок.
Київ вул. Щекавицкая 9А
м.Выставочный центр 18 4
Сучасний медичний центр "EvoClinic" займається лікуванням пацієнтів за напрямками: гінекологія, урологія, естетична хірургія і естетична дерматологія. Тут працюють професіонали, лікарі вищої категорії: хірург-онколог, акушер-гінеколог, уролог, анестезіолог-реаніматолог, хірург.
KinderKlinik
Київ вул. Кахи Бендукідзе, 2 , Чорна гора
м.Зверинецкая 12 10 м.Лыбедская 29 8 м.Выдубичи 27 19
KINDERKLINIK — єдина спеціалізована мережа клінік для дітей та батьків у Києві. 4 філії у Києві: Виноградар, Печерська. Позняки, Голосієво. Доказові лікарі для дітей та дорослих. Власна лабораторія.
  • Видалення внутрішньоматкової спіралі 1 500
Працює з
Вт: 09:00-19:00 Ср: 09:00-19:00 Чт: 09:00-19:00 Пт: 09:00-19:00 Сб: 09:00-19:00
Моя клиника
4,4
Київ вул. Княжий Затон, 21 (оф. 2)
м.Осокорки 10 3 м.Славутич 19 5 м.Позняки 20 6
Багатопрофільний медичний центр "Моя клініка" на м. Осокорки допомагає населенню в діагностиці та лікуванні різних захворювань по 14 направленіям.Современний центр медицини "Моя клініка" на м. Осокорки працює із застосуванням якісного діагностичного обладнання MyLab 50. Ведеться індивідуальний підхід до кожного клієнта. Пацієнти отримують знижки, дисконтні картки, дію різноманітні акційні пропозиції.
4,4
Київ вул. Січових Стрільців, 42 (оф. 16)
м.Лукьяновская 14 5 м.Контрактовая площадь 32 16
Діагностичний центр "Шаритель" створений в 2002 році, надає допомогу у всебічному обстеженні, встановленні діагнозу і призначення лікування за різними напрямками.
4,4
Гінекологічний центр "Надія" надає повний спектр гінекологічних послуг з людським і шанобливим ставленням до пацієнтів. Головна цінність гінекологічної клініки — здоров'я і повноцінність жінки у будь-якому віці.
  • Видалення внутрішньоматкового контрацептиву 500
Київ с. Софіївська Борщагівка, вул. Сагайдачного, 15
Клініка сімейної медицини "Прайм-плюс" на Борщагівці надає поліклінічні послуги для всієї родини, включаючи швидку допомогу. Провідні напрямки роботи клініки - гастроентерологія, терапія і педіатрія, кардіологія, неврологія, гінекологія, ортопедія і травматологія, отоларингологія, психотерапія, реаніматологія, урологія та ендокринологія.
Київ вул. Менделєєва, 10-Б
м.Лыбедская 16 8 м.Зверинецкая 19 6 м.Демеевская 25 9
Сіті Клініка + є медичним сервісом нового формату. Ми зібрали експертів, лікарів з великим досвідом роботи і сильним бажанням вилікувати свого пацієнта. Ми точно знаємо, що підходи до лікування пацієнта різного віку сильно відрізняються. Тому наші фахівці дуже добре знайомі з проблемами категорії 35+, бо починати бути здоровим ніколи не пізно! Після 40-ка життя тільки починається!
4,3
Київ пл. Святошинська, 1 (станція метро Житомирська)
м.Житомирская 5 23 м.Святошин 8 2
Київська клініка "Сан Медікел" спеціалізується на лікуванні захворювань репродуктивної та ендокринної систем, ультразвукової діагностики. Пацієнтам надаються наступні послуги: консультації акушера-гінеколога; андролога; мамолога; дерматоонколога; УЗД-спеціаліста; взяття зіскрібків; гінекологічний огляд; ультразвукова діагностика; лабораторні аналізи.