Сторінка 4. Клініки сімейної медицини в Києві (відкриті по нед. клініки)

Знайдена 91 клініка

Сб Нед Цілодобово
Леся
Хочу подякувати хірургу Климнюк Івана Сергійовича за його професіоналізм і увагу. Він хоч і молодий лікарь, але дуже досвідчиний. Я оцінюю по своїм відчуттям після операції. Бажаю всім здоров’я, але якщо занедужали, то нехай вас лікують тільки професіонали !!!
Богдан
Чудовий заклад і привітний персонал. Рекомендую заклад усім. Особливо лікар Олена, молодець і спеціаліст
Очень хороший Центр. Есть специалисты для каждого члена семьи. Мой семейный доктор - Дышкант Виктория Вячеславовна. Это - профессионал своего дела, ответственный специалист. Кроме того, рекомендую гинеколога Проценко Надежду Захаровну - внимательный и грамотный врач!
Очень рекомендую Центр . Семейный врач - Дышкант Виктория Вячеславовна - отличный специалист, знает своё дело. Кроме того, рекомендую отличного гинеколога Проценко Надежду Захаровну!!!
в клініці 2 сімейного лікаря
Київ вул. Григоренка, 15
м.Позняки 20 7 м.Харьковская 32 11 м.Осокорки 29 11
Колібрі — це медичний центр, що надає послуги з діагностики та лікування захворювань загального профілю. На території клініки функціонує лабораторія і власний діагностичний центр, що дозволяє проводити комплексне обстеження організму. Кваліфіковані фахівці знайдуть підхід до будь-якого пацієнта. А сучасне технічне оснащення допоможе в отриманні високоточного результату. Приймають лікарі: Дышкант Виктория Вячеславовна, Герц Елена Васильевна
ADONIS
АДОНІС (ADONIS) — це сучасний хірургічно-діагностичний центр на Подолі, який надає комплексні послуги для пацієнтів з усієї України. На території клініки використовується сучасне технічне оснащення класу «Люкс». Передові технології та регулярне оновлення обладнання спрямовані на отримання якісного результату.
Віта Медікал
Київ вул. Оноре де Бальзака,80
м.Лесная 18 м.Оболонь 17
Віта Медікал — це сучасний медичний центр на Бальзака у Києві. Це унікальне місце, основне завдання якого полягає в збереженні міцного здоров'я та гарного самопочуття на довгі роки.
Київ вул. Бориспільська, буд. 9
м.Красный хутор м.Дарница
КЛІНІКА ТИМЧАСОВО НЕ ПРАЦЮЄ. INVIVO CLINIC - це клініка, яка надає якісні та професійні послуги для всієї родини. Наші цінності: соціальна відповідальність, довіра клієнта, розвиток, команда. Ми працюємо з людьми та для людей, допомагаючи зберегти найцінніше, що є в людини - її здоров'я! Приймає лікар: Журавлёва Тамара Николаевна
  • Консультація сімейного лікаря первинна 700
  • Консультація сімейного лікаря повторна 600
  • Консультація сімейного лікаря онлайн 600
  • Виклик сімейного лікаря додому. Покриття – весь м.Київ 1 200
Київ вул. Єлизавети Чавдар, 2 , Осокорки
м.Осокорки 7 3 м.Позняки 10 5 м.Славутич 21 6
Медичний центр «Ваш ЛІКАР» на Осокорках надає пацієнтам діагностику і лікування за багатьма медичними напрямками. Тут працюють висококваліфіковані фахівці за напрямками: Сімейна медицина, Педіатрія, Кардіологія, Неврологія, Отоларингологія, Офтальмологія, Психологія, Ортопедія, Фізіотерапія, Масаж, Денний стаціонар, УЗ-діагностика, Функціональна діагностика, Вакцинація. Приймають лікарі: Комарова Владислава Александровна, Мякота Ирина Васильевна
Київ вул. Драгоманова, 2 Б
м.Позняки 32 8 м.Харьковская 34 9
Багатопрофільний медичний центр "Натус" розпочав роботу в 2017 році, спеціалізується в області сімейної медицини, займається амбулаторним лікуванням як маленьких, так і дорослих пацієнтів. Тут працюють кваліфіковані лікарі. Застосовується індивідуальний підхід, уважне ставлення до пацієнтів. Приймає лікар: Добровольская Виктория Сергеевна
Київ вул. Маршала Тимошенка, 29 , Оболонь
м.Минская 10 5
КДС (Клініка Доктора Сичова) надає широкий спектр лікувально-діагностичних послуг. Основні напрямки медичного центру - ультразвукова і функціональна діагностики, косметологія, дерматологія, отоларингологія, гастроентерологія, неврологія, проктологія, урологія, гінекологія і терапія. У клініці також можна записатися на прийом до кардіолога, сімейного лікаря, ендокринолога, хірурга і травматолога. Приймає лікар: Круте Татьяна Сергеевна
  • Консультація лікаря загальної практики – сімейної медицини 700
  • Консультація сімейного лікаря/терапевта/педіатра + вакцинація Ваксігрип Тетра 1 250
  • Виїзд сімейного лікаря в межах Оболонського района 700
  • Виїзд медсестри на дом в межах Оболонського района 450
Київ вул. Раїси Окіпної, 5 , Левобережний масив
м.Левобережная 6 6 м.Дарница 24 5
Клініка АКСІМЕД — це клініка сучасної неврології. У медустанові надаються лікувальні, діагностичні та реабілітаційні послуги.
  • Консультація лікаря загальної практики - сімейної медицини первинна 1 400
  • Консультація лікаря загальної практики - сімейної медицини повторна 1 300
Київ м. Васильків, вул. Соборна, 66
Медичний центр Нова Медікал (Nоvа Medical) — сучасна клініка, в якій пацієнтів чекають високий рівень обслуговування, досвідчені лікарі та інноваційні методики лікування. Приймає лікар: Задорожнюк Яна Андреевна
Київ пр-т Володимира Івасюка, 20
м.Минская 11 2 м.Оболонь 20 4
Багатопрофільний медичний центр "МедЛайн" пропонує пацієнтам широкий вибір послуг з діагностики захворювань, консультації фахівців з різних напрямків. Медичний центр має доросле та дитяче відділення.