Моє знайомство з Наталіей Ярославівной було за рекомендацією,в звʼязку з тим,що мої діагнози «синдром сухого ока»(ДМЖ,ДСЖ,офтальморозація,
демодекоз )за 4 місяці медикаментозного лікування у інших офтальмологів не мали ніякого поліпшення.У клініці «Добре бачу» було професійно проведена консультація та проведено 4 процедури Ipl - терапії.Значні поліпшення були після 3 процедури,а вся симптоматика зникла після 4 процедури через 3 неділі.
Велике дякую Наталііі Ярославовні за лікування!!Рекомендую цього лікаря,за умови виконання усіх її рекомендацій!!! Бажаю усім життя без проблем із зором!
Людмила
Дуже подобається ця клініка,вже багато років приїзжаю з іншого міста.Дуже вдячна лікарю Кузнєцовой Тетяні Олексіївні за консультцію.Все пройшло на висшому рівні,також дякую персоналу за приємне відношення.Рекомендую ,,ВІЗІУМ,,
Не первый раз заказываю очки, и всегда остаюсь довольна. Фирменные оправы, качественные линзы, да и мастер хорошо делает. Рекомендую всем, у кого есть проблемы со зрением. https://20.ua/ru/kyiv/zdorove/oftalmologicheskie-kliniki-i-magazinyi-ochkov/vizium-oftalmologicheskaya-klinika.html
Полина Миронова
Пару недель назад решила провести полную диагностику зрения. Делаю так ежегодно обычно у одного окулиста, но после переезда, пришлось искать нового. Клинику выбирала по отзывам и если честно, очень переживала. Но все прошло более чем хорошо и мне все понравилось. В клинике чисто, врач максимально открытый))), что меня порадовало, так как на все вопросы были даны развернутые ответы. Все доступно и понятно, однозначно приду еще!
₴ - ₴
вул. Будівельників, 31/13КиївУкраїна
50.45038546797031430.61287024232788+380963881899+380633587400+380957513163«Лікарні» — це онлайн-сервіс запису пацієнтів до приватних клінік та діагностичних центрів України
В офтальмологічній клініці «Добре Бачу» проводимо повне обстеження Вашого зору, контролюємо та лікуємо короткозорість, глаукому, катаракту, запальні захворювання очей, видаляємо з очей сторонні тіла.
Лікування та контроль глаукоми 1 200
Працює з
10:00-19:00
300₴ - 300₴
пр-т Червоної калини, 10КиївУкраїна
50.50283643507495430.59604805704302+380963881899+380633587400+380957513163«Лікарні» — це онлайн-сервіс запису пацієнтів до приватних клінік та діагностичних центрів України
13 діагностично-хірургічних центрів в Україні. Найбільша мережа сучасних офтальмологічних центрів у Києві. Ми надаємо всі види офтальмологічних послуг, діагностуємо та лікуємо будь-які захворювання очей у дорослих та дітей.
У нашій команді понад 70 професійних лікарів офтальмологів, найкращі хірурги та наукові медичні співробітники. Всі центри розташовані у зручних локаціях та оснащені сучасним обладнанням провідних виробників. Наявність професійних оптик біля центрів дозволяє надати кваліфікований підбір оптичної корекції під наглядом лікаря-офтальмолога за індивідуальними показниками зору кожного пацієнта. В оптиках представлено 50 світових виробників оправ та понад 5000 моделей окулярів.
Комплекс послуг "Глаукома" (включає в себе: повне офтальмологічне обстеження, комп'ютерну периметрію розширену, оптичну когерентну томографію сітківки та пневмотонометрію 4 вимірювання) для корекції лікування впродовж 2-х місяців 2 690
Комплекс послуг "Глаукома" для пенсіонерів (включає в себе: повне офтальмологічне обстеження, комп'ютерну периметрію розширену, оптичну когерентну томографію сітківки та пневмотонометрію 4 вимірювання) для корекції лікування впродовж 2-х місяців 1 900