Сторінка 5. Аналіз на ВІЛ в Києві

Светлана
Фатима Кушуковна очень милая, приятная и компетентная врач. Я случайно попала к ней в отделение патологии - но как же я благодарна в последстви, что судьба распорядилась именно так . Общение с ней одно удовольствие, все по делу, все объяснит, даст советы. От души благодарна!
Світлана
Декілька днів тому мій син прийшов із садочка із підвищеною температурою, ми подумали що це банальна простуда, багато дітей і все таке. Але наступного ранку я помітила висип на тілі. Ми одразу звернулися на консультацію до цього лікаря. Як виявилося, ми захворіли вітряною віспою. Лікар дуже хороший та професійний. Обстежила, та призначила лікування. Зараз приймаємо ліки вдома. Рекомендуємо!
Ірина
Дуже задоволена роботою лікаря-отоларинголога Марини Володимирівни. Спеціаліст найвищого класу. Довелося звернутися до неї за допомогою. Поставила діагноз "гострий фарингіт" та призначила лікування. За декілька днів відчула значне полегшення. Рекомендую!
В Шибановой Екатерины Алексеевны наблюдаемся с нашим сыном уже более двух лет. Врач ответственная и опытная, она очень нам помогла. Мы искренне благодарны Вам за вашу работу
Київ вул. Академіка Єфремова, 11 (пов. 1, каб. 117)
м.Академгородок 6 1 м.Житомирская 27 4
Медична лабораторія Діомед.Т на Академмістечку пропонує пацієнтам широкий перелік досліджень.
Київ вул. Регенераторна, 4 (корп. 8/2)
м.Дарница 42 10 м.Левобережная 31 8
Багатопрофільний медичний центр для всієї родини "Ілая Фемілі" займається діагностикою та лікуванням різних захворювань, веде комплексне обслуговування пацієнтів різного віку.
  • Експрес-тест на визначення ВІЛ-інфекції 200
Київ м. Вишгород, вул. Кургузова, 1
Клінічна Лабораторія в Вишгороді здійснює комплексне лабораторне експрес-обстеження пацієнтів, в тому числі на дому. Спеціаліст виїжджає додому до пацієнта для забору матеріалу. Аналізи обробляються в найкоротші терміни, для цього використовуються сучасні якісні експрес-тести. Результати пацієнти отримують в зручному для них електронному вигляді.
ADONIS
Київ вул. Княжий затон, 9 , Позняки
м.Позняки 14 8 м.Осокорки 16 8
Лікувально-діагностичний центр ADONIS (Адоніс) на Княжому Затоні надає широкий спектр якісних послуг для дорослих і дітей. Основні напрямки діяльності центру: ультразвукова діагностика, лабораторні аналізи, андрологія, маммология і гінекологія, репродуктологія, хірургія та урологія. У клініці також можна записатися на консультацію до офтальмолога і травматолога.
Київ вул. Олексія Терьохіна, 4 , Антифіївка
м.Почайна 27 7 м.Тараса Шевченко 34 7
АМЦ "Мудрий Лікар" — клініка, яка надає широкий спектр лікувально-діагностичних послуг за такими напрямками: лікування безпліддя, ведення вагітності та оперативна гінекологія. У центрі також можна записатися на прийом до педіатра і уролога.
Київ вул. Волошкова, 30 , Софиївска Борщагівка
р.Святошинский
У відділенні за адресою вул. Волошкова, 30 приймаються всі види лабораторних досліджень крові, гінекологічних та урологічних мазків, аналізи калу і сечі.
  • Простат-специфічний антиген вільний (PSA free) 180
  • Простат-специфічний антиген загальний (PSA total), Простат-специфічний антиген вільний (PSA free), співвідношення концентрацій PSA free/PSA total 300
  • Харчові алергени, антитіла IgE (м'ясо: свинина, яловичина, куряче м'ясо, індиче м'ясо) 240
  • Інгаляційні алергени, антитіла IgE (пилок дерев: клен, вільха, береза, дуб, тополя) 280
  • Інгаляційні алергени, антитіла IgE (пилок бур'янів: тимофіївка лугова, амброзія звичайна, полинь, кульбаба, жито посівне) 280
8,2
Київ, вул. Гетьмана Полуботка, 7 (Попудренко)
м.Лівобережна 26 6 м.Чернігівська 16 5 м.Дарниця 3 1
Київ, вул. Якубовського, 6 (поліклініка Голосіївського р-ну №2)
м.Іподром 17 4 м.Васильківська 9 35
Київ, вул. Братства Тарасівців (Декабристів), 5
р.Дарницький
Київ, вул. Чорних Запорожців (Петра Запорожця), 26 А
м.Дарниця 45 12 м.Чернігівська 43 10
Київ, пр. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 27
м.Мінська 12 3 м.Оболонь 17 7
Київ, вул. Чорних Запорожцев (Петра Запорожця), 26, 1 пов, 120 каб (у поліклініці)
м.Дарниця 44 11 м.Чернігівська 42 9
Київ, вул. Митрополита Андрея Шептицького, 5
м.Лівобережна 11 4 м.Дарниця 23 3
Київ, вул. Курнатовського, 7 (дитяча філія)
м.Чернігівська 42 7 м.Дарниця 46 8
Київ, м. Вишневе, вул. Святошинська 27
р.Святошинський
Київ, с. Гатне, вул. Оптимістична, 1
Київ, с. Крюківщина, вул. Київська, 37
4,4
Київ, с. Крюківщина, вул. Ярослава Мудрого, 51
м.Теремки 85 12
Лабораторія Диаген (Diagen) — медичний заклад, що спеціалізується на наданні широкого спектру генетичних досліджень та лабораторних досліджень показників здоров'я.
3,0
Київ, м. Вишневе, вул. Святошинська, 38
Сеть клиник "Биомед"
Київ пр-т Володимира Маяковського, 27/1 (Троєщина) , Троєщина
р.Деснянский
Медичний заклад МЦ «Біомед», розташований на проспекті Маяковського, надає такі послуги: різноманітні ультразвукові дослідження, функціональна діагностика серцево-судинної системи (моніторування за Холтером, велоергометрія, ЕКГ), дуплексне сканування судин, артерій і вен, кольпоскопія, дослідження нашкірних новоутворень (родимок, гемангіом, базаліом, папілом та інших).
Київ вул. Драгоманова, 31в
м.Позняки 13 4 м.Харьковская 20 4
Багатопрофільний медичний центр "Здорове життя" спеціалізується на сімейній медицині, гінекології, дерматології та педіатрії. Штат працівників центру складають досвідчені доктора, у тому числі лікарі вищої категорії. Пацієнтам надаються послуги наступних видів: консультації лікарів; ультразвукова діагностика; установка внутрішньоматкової спіралі; гірудотерапія; лікування патологій шийки матки; лабораторні аналізи.
Київ пр-т Петра Григоренка, 13б
м.Позняки 19 4 м.Харьковская 33 4
Багатопрофільна приватна клініка «Інсайт Медікал» надає широкий спектр медичних послуг. Тут практикують фахівці за 15 напрямами в медицині. У клініці можна отримати консультацію в області акушерства та гінекології, кардіології, хірургії, психології, неврології, психіатрії, ендокринології та інших.