Аналіз на ВІЛ в Києві (метро Оболонь)

Простат-специфічний антиген вільний (PSA free) 198 грн
Тироксин вільний (T4 вільний) 310 грн
Простато-специфічний антиген вільний (ПСА віл.) 340 грн
Панель №2 інгаляційна: Антитіла IgE до інгаляційних алергенів: Der. pteronyssinus, Der. Farinаe, пилок вільхи, пилок берези, пилок ліщини, пилок дуба, суміш трав, пилок жита, полин, подорожник, епітелій та шерсть кішки, епітелій та шерсть коня, епітелій т 2150 грн
Експрес - тест ВІЛ 1/2 200 грн
Антитіла до ВІЛ 1/2 + антиген р24 ВІЛ1 (anti-HIV 1/2) (2-5 р.д) (3406) 420 грн
Біохімія для програми Астрая: 11 т.в.+0 дн.- 13 т.в.+6 дн.) (β-ХГЛ вільний (Roche);PAPP-A (Roche)) (с1771) (1 рабочий день) 1190 грн
Швидкий тест ВІЛ, Сифіліс, Гепатит В, С 200 грн

Сб Нед
Алла
Чудова клініка з уважним та привітним персоналом! Була на прийомі у лікарки Таїсії Михайлівни. Вона дуже ретельно розібралась у моїй проблемі та знайшла причинити захворювання, які я навіть не підозрювала!!! Щиро вдячна за лікування
Наталія
Хочу висловити свою щиру подяку хірургу Велігоцькому О. М. за професіоналізм і людяність, які він проявив під час моєї операції (діастаз білої лінії живота). З першої зустрічі мені сподобалась його впевненість і досвід, що дуже допомогло мені зняти хвилювання перед процедурою. Операція пройшла успішно, і вже через кілька днів я почала відчувати значне покращення. Доктор детально пояснив мені всі етапи лікування та відповів на всі мої запитання, що ще більше зміцнило мою довіру до нього.
Хочу висловити свою найглибшу подяку лікарю-ендокринологу Черенько Сергію Макаровичу за неймовірно професійну та турботливу увагу під час лікування та операції з видалення щитовидної залози. З самого початку, лікар був дуже уважний до моїх скарг, провів детальне обстеження і чітко пояснив всі етапи лікування і можливі ризики. Все це дало неабияке відчуття віри того, що я в надійних руках. Завдяки високому рівню професіоналізму лікаря та його команди, операція пройшла успішно. Всі подальші рекомендації були чіткими і зрозумілими, що допомогло швидко відновитися після процедури. Сьогодні можу впевнено сказати всім, хто потребує допомоги і шукає для себе лікаря-ендокринолога, без найменших вагань обирайте Сергія Макаровича. Це дійсно лікар від БОГА. Він завжди був доступний для консультацій, уважно відповідав на всі мої питання, підтримував у складний період. Він любить людей, любить свою справу, постійно ділиться своїми знаннями з іншими. Сергій Макарович, я дякую Вам за те , що повернули мені якість життя! Стосовно клініки CitiDoctor, теж можу сказати, що все чудово. Привітний персонал, дуже відповідальний, чіткий і структурований в своїх діях, сервісний і уважний. Дякую за якісне медичне обслуговування!
Алена
Черенько Сергій Макарович Це просто ЛІКАР З ВЕЛИКОЇ ЛІТЕРИ. При першому знайомстві я зрозуміла , що на 100% можу довіряти йому. В моєму випадку операції було не уникнути. Хвилювання були жахливі. В день операції коли просто побачила Сергія Макаровича хвилювання зникли зовсім. Він чарівник своєї справи і це правда. Він зміг зробити не просту операцію дуже акуратно і професійно. Хто боїться і має сумніви - точно не потрібно хвилюватися якщо ваш лікар Черенько. Найкращий лікар!!!
8,2
Київ вул. Героїв Полка Азов, 27/23
м.Минская 14 2 м.Оболонь 12 3
Медем (MEDEM) — це спеціалізований багатопрофільний медичний центр амбулаторного типу. Основний напрямок діяльності — надання послуг по всіх клінічних напрямками. Ключова перевага центру — широкий спектр опцій для пацієнтів будь-якого віку.
  • Експрес - тест ВІЛ 1/2 200
8,2
Київ пр-т Степана Бандери, 17/1 , Петрівка
м.Почайна 9 4 м.Оболонь 22 3
Хірургічний центр повного циклу "CitiDoctor" надає весь обсяг кваліфікованої медичної допомоги від діагностики, оперативного або медикаментозного лікування до реабілітації і профілактики захворювань. У клініці пацієнтів приймають пластичні хірурги, хірурги, гінекологи, ортопеди-травматологи, проктологи і т.д.
  • Виявлення антитіл до ВІЛ, експрес-тест 300
  • Визначення концентрації та коефіциєнту вільних ланцюгів Каппа/Лямбда в сироватці крові (Німеччина) 3 500
  • IgE до алергенів амброзії звичайної карликової 300
  • Панель «Цвіль внутрішня»: m3 Aspergillus fumigatus, m207 Aspergillus niger, m4 Mucor racemosus, m1 Penicillium chrysogenum (P. notatum) 2 640
  • Панель «Цвіль зовнішня»: m229 rAlt a 1 Alternaria alternata, m2 Cladosporium herbarum, m7 Botrytis cinerea) 2 640
Київ вул. Олександра Олеся, 2
м.Оболонь м.Нивки
«Оксфорд Медікал» на Виноградарі – це сучасний багатопрофільний медичний центр для дорослих та дітей. Тут ви можете здати аналізи, зробити УЗД, отримати консультації лікарів різних спеціальностей, а також пройти лікування у денному стаціонарі. Клініка оснащена новим обладнанням, що дозволяє проводити точні обстеження та надавати якісну медичну допомогу для дорослих та дітей.
  • Антитіла до ВІЛ 1/2 + антиген р24 ВІЛ1 (anti-HIV 1/2) (2-5 р.д) (3406) 420
  • Індекс вільного ПСА ( ПСА вільний, ПСА загальний, індекс вільного ПСА) 2р.д. 540
  • Експрес-тест для діагностики ВІЛ 1/2 (сумарні антитіла до ВІЛ 1/2) 1р.д. 270
  • Комбінований тест для діагностики ВІЛ 1/2, гепатиту С, гепатиту В, сифілісу 580
  • IgE sp. MP1 - суміш для цвілі (21 р.д. Європа) (713) 1 310
Київ вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2
м.Оболонь 36 7 м.Почайна 35 11
Oxford Medical (Оксфорд медікал) — це сучасний центр у Києві на Оболоні. Він розташовується в зручному місці на набережній та є частиною міжнародної мережі приватних клінік.
  • Експрес-тест для діагностики ВІЛ 1/2 (сумарні антитіла до ВІЛ 1/2) 1р.д. 270
  • IgE sp. MP1 - суміш для цвілі (21 р.д. Європа) (713) 1 310
  • IgE sp. Т2 - вільха (21 р.д. Європа) (762) 1 780
сеть медицинских центров "Мати та дитина"
Акції
Київ пр-т Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 8 (корп. 4)
м.Оболонь 23 4 м.Почайна 33 8
Медичний заклад «Мати та дитина» - це спеціалізована клініка, яка займається лікуванням та підтримкою жіночого репродуктивного здоров'я. Почав функціонувати у 2013 році. Серед перших пріоритетів установи – ДРТ.
  • Хвороба Вільсона-Коновалова (дослідження мутації с.3207 С>А, р.His1069Gln гену АТР7В) 1 450
  • Виявлення синдрому Ангельмана/ синдрому Прадера-Вілі 4 400
  • Алерген. Екстракт. Яловичина (f27), антитіла IgE 400
Днепролаб
Київ вул. Вишгородська, 21
м.Оболонь 52 11
У відділенні за адресою вулиця Вишгородська, 21 проводяться всі види ультразвукових досліджень, приймаються всі види лабораторних досліджень крові, гінекологічних та урологічних мазків, аналізи калу і сечі.
  • Харчові алергени, антитіла IgE (м'ясо: свинина, яловичина, куряче м'ясо, індиче м'ясо) 432
  • Інгаляційні алергени, антитіла IgE (пилок дерев: клен, вільха, береза, дуб, тополя) 432
  • Інгаляційні алергени, антитіла IgE (пилок бур'янів: тимофіївка лугова, амброзія звичайна, полинь, кульбаба, жито посівне) 432
  • Простат-специфічний антиген вільний (PSA free) 198
  • Простат-специфічний антиген загальний (PSA total), Простат-специфічний антиген вільний (PSA free), співвідношення концентрацій PSA free/PSA total 432
Cеть "Новая диагностика"
Київ пр-т Свободи, 22
м.Оболонь 14 м.Минская 17 м.Сырец 19
Філія мережі медичних лабораторій "Нова діагностика" Виноградар спеціалізується на проведенні різних діагностичних лабораторних досліджень, в тому числі не мають аналогів в країні.
  • Простато-специфічний антиген вільний (ПСА віл.) 340
  • Експрес-тест для виявлення антитіл до ВІЛ 1/2(HIV) 200
  • ВІЛ-комбі (AT HIV Ag / Ab Combo) 450
Днепролаб
Київ пр. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 27
м.Минская 12 3 м.Оболонь 17 7
У відділенні за адресою проспект Володимира Івасюка, 27 проводяться всі види ультразвукових досліджень, приймаються всі види лабораторних досліджень крові, гінекологічних та урологічних мазків, аналізи калу та сечі.
  • Простат-специфічний антиген вільний (PSA free) 198
сеть медицинских центров "Мати та дитина"
Акції
Київ вул. Макіївська, 8
м.Минская 47 15 м.Оболонь 49 12
Медичний центр "Мати та дитина" — це спеціалізована клініка, яка займається репродуктивним здоров'ям. Пріоритетний напрям установи - допоміжні репродуктивні технології.
  • Пакет №7 ПСА коефіцієнт (ПСА заг.; ПСА віл.; Співвідношення ПСА віл. до ПСА заг.) 690
  • Виявлення синдрому Ангельмана/ синдрому Прадера-Вілі 4 400
  • Алерген. Екстракт. Яловичина (f27), антитіла IgE 400
Мережа клінік Viva
6,7
Київ вул. Автозаводська, 99/4
м.Оболонь м.Героев Днепра
Клініка Viva на Автозаводській – це НОВА багатопрофільна клініка в сім’ї мережі клінік Vivа де гармонічно поєднаний багаторічний досвід, найкращі спеціалісти, передові технічні розробки та комфортні умови для кожного клієнта.
  • Біохімія для програми Астрая: 11 т.в.+0 дн.- 13 т.в.+6 дн.) (β-ХГЛ вільний (Roche);PAPP-A (Roche)) (с1771) (1 рабочий день) 1 190
  • β-ХГЛ вільний (с1853) (1 робочий день) 360
  • Пакет №7 ПСА (ПСА заг., Процентне співвідношення ПСА вільн.) (с1099) (1 робочий день) 680
  • Простат-специфічний антиген вільний (PSA free, ПСА віл., fPSA) (нл1277) (1 робочий день) 400
  • ВІЛ 1/2 (anti-HIV 1/2 Ab), сумарні антитіла IgA, IgM, IgG (нл1181) (2 робочих дні) 790