Сторінка 2. Лікарі психологи в Києві (метро Сирець)
2 відгука
Галина
Мені сподобалося ставлення лікаря до дитини, і сама атмосфера. Лікар вислухав мене дуже уважно, швидко налагодив контакт з моєю донькою. Перший позитивний результат я почала помічати уже після другого сеансу. Зараз вже набагато краще.
В.
Все пройшло добре! Мені сподобалося! Лікар вник в суть проблеми моєї дитини, та розповів що потрібно робити. Дав відповідні рекомендації. І ми домовилися що через місяць ми знову вийдемо на зв'язок. щоб оцінити результати лікування.
Клінічний психолог
Шапошник-Доминская Дарья Олеговна
Психолог
Психологічне консультування, профконсультування, психодіагностика, психокорекція, тренінги, майстер-класи.
Психолог
Психологічне консультування, профконсультування, психодіагностика, тренінги, лекції, майстер-класи.
Практичний психолог
Психолого-педагогічне, сімейне, професійне, геронтопсіхологіческое, суицидально-психологічне, онкопсіхологіческое, по організації громадянського суспільства і демократизації - консультування. Автор понад 550 наукових робіт, в тому числі більше 20 книг
Консультація от 1500 грн.
Психолог
Доктор спеціалізується в області психології. Допомагає пацієнтам впорається з різними залежностями. Приймає хворих з порушенням сну, депресіями, панічними атаками, розладом пам'яті і уваги. В ході лікування використовує традиційні і сучасні методики.
Психолог, Психоаналітик, Гіпнотерапевт
Врач специализируется в области психологии, психоаналитики и гипнотерапии. Лечит депрессии, помогает справиться с пограничными психоневрологическими состояниями, работает с последствиями психотравмы. Консультирует по проблемам психоневрологических патологий. В работе использует классический, ериксоновський и клинический гипноз.
Психіатр, клінічний психолог
Коваль Артем Маратович