Сторінка 2. Лікарі трихологи в Києві (Шевченківський район)

Дерматовенеролог, Дерматолог, Трихолог, Косметолог
Консультація 950/1500 грн.
Дерматовенеролог, дерматолог, трихолог, косметолог
Лікар здійснює прийом пацієнтів з шкірними захворюваннями і венеричними патологіями. Виконує видалення новоутворень шкіри радіохвильовим методом. Спеціалізується на апаратної косметології. Проводить ультразвукову і комбіновану чистку обличчя, масаж обличчя. Консультує з питань вибору лікувальної косметики.
Дерматовенеролог, трихолог
Лікар-дерматовенеролог, трихолог з досвідом роботи у провідних клініках України. Спеціалізуюся на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри та волосся. Виконую цифрову дерматоскопію, трихоскопію, ін’єкційні методики (PRP, мезотерапія, ін’єкції Дутастериду, ГКС), панч-біопсію, радіохвильове видалення доброякісних новоутворень. Учасниця та спікер численних українських та міжнародних конференцій з дерматології та трихології.
Трихолог
Я - лікар-трихолог. Моя спеціалізація - лікування різних видів алопецій та інших захворювань волосистої частини голови. Мені важливо не лише знайти правильне рішення для кожної конкретної проблеми, а й забезпечити емоційну підтримку пацієнтів. Розумію, як важливо відчувати себе комфортно і впевнено під час лікування, тому завжди створюю атмосферу довіри та доброзичливості. Я за індивідуальний підхід до кожного. Використовую передові, дієві методи для діагностики і лікування своїх пацієнтів. Постійно вдосконалюю свої навички, відвідую трихологічні конгреси і конференції.
Консультація 1500/1100 грн.
Дерматовенеролог, трихолог, косметолог, онкодерматолог
Мене завжди захоплювала медицина як наука, за здатність не тільки розвиватися у професійній та науковій сферах, а й за можливість робити користь суспільству та поліпшувати рівень життя людей. Моє покликання робити людей здоровішими та щасливішими. Безмежно радію та надихаюсь на подальші звершення, коли бачу результати своєї роботи у вигляді щирих посмішок своїх пацієнтів.
Записатися на прийомЗа місяць записано 2 пацієнта
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 19 м.Мінська21м.Оболонь176м.Героїв Дніпра1410
Київ м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Дерматолог, трихолог
Марія Віталіївна – дерматолог, трихолог. Проводить видалення новоутворень лазером, лазерне видалення розтяжок та рубців, лазерне шліфування обличчя, видалення бородавок та родимок лазером, лазерне неодимове омолодження, видалення пігментних плям лазером, контурну пластику, ботулінотерапію. Займається лікуванням дерматологічних захворювань, видаленням новоутворень
Трихолог
Ксенія Романівна спеціалізується на виявленні та терапії різних порушень і патологічних проявів, що вражають шкірні покриви голови. Здійснює різного роду маніпуляції з лікування проблем шкіри голови, таких як випадання волосся і облисіння.